Zalige kerst tekst

Kerst is een zalig feest. Gezellig samen eten en lachen aan tafel. Kerst vier je vaak samen met je vrienden en familie. Veel stelletjes vieren kerst ook samen. Gezellig met z’n tweeën bij de open haard zitten. Lekker wandelen in het bos of struinen door de sneeuw. Kerst wordt vaak een zalige kerst genoemd, dit komt doordat met kerst iedereen vrolijk en blij is. Bekijk hieronder de leukste teksten en door op één van de blauwe links te klikken ga je naar de specialist om een prachtige kerstkaart samen te stellen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Kerst teksten & Kerstwensen
Alle kerst teksten
Kerstkaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
 • Kerstteksten, wensen en spreuken!
 • Kerstkaartjes met voorbeelden
 • Bekijk ook de meest gebruikte teksten voor 2023 - 2024!

MEEST GEKOZEN Greetz kerstteksten >>

Stuur een kaartje met een zalige Kerst tekst voor het jaar 2024 en wens elkaar fijne feestdagen. Er klinkt leuke kerstmuziek uit de speakers van de radio. De donkere dagen voor kerst zorgen er voor dat mensen hun woning gezellig en knus hebben ingericht. Kerst is een Christelijk feest. Met kerst wordt de geboorte van Jezus gevierd. Op deze pagina staan de leukst en mooiste kerst teksten die gaan over een zalig kerst feest.

De zalige Kerst tekst van deze pagina kunt u gebruiken ter inspiratie zodat u deze zelf kunt aanpassen. U kunt de tekst ook kopiëren naar een kaartje. Dit scheelt u veel werk met schrijven.

Zalige kerst tekst. Bekijk ze op Greetz.nl
Zalige kerst teksten voor op een kaartje

Zalige kerst teksten voor 2024

 • Zalig kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar
  Mag [jaartal] een jaar worden van veel plezier,
  maar ook een jaar van verdraagzaamheid en vrede
 • Een witte kerst als in een droom
  met tientallen lichtjes in een boom
  kerstballen blinken, kerstklokken klinken
  de gezelligste tijd van het jaar
  met heel de familie bij elkaar
  Fijne kerst en gelukkig nieuwjaar!
 • [jaartal] is bijna vervlogen, [jaartal] staat reeds voor de deur
  Een nieuw jaar met nieuwe dromen, alles krijgt een nieuwe kleur
  Veel geluk en vrede, veel liefde voor elkaar
  Aandacht voor de naaste, het wordt een prachtig jaar!
 • Ik wens jullie een prettige kerst vol vrede
  en een jaar zonder verdriet of tegenslag.
  Mogen de dagen, weken, maanden
  gevuld zijn met liefde en een lach
 • Kerstklokjes die klinken
  kerstlichtjes die blinken
  een boodschap van peis en vree
  geven wij met deze kerstwens mee
  laat deze ster helder en klaar
  Ons leiden naar een zalige kerst en een
  gelukkig nieuwjaar

Zalige kerst tekst

Zalige kerst tekst 2024 voor op een kerstkaartje:

 • We wensen jullie een zalig kerstfeest en een spetterend nieuw jaar.
  Veel geluk in grote en kleine dingen
  maar bovenal gelukkig met elkaar
 • Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar
  Moge 2024 een jaar worden van veel plezier,
  maar ook een jaar van verdraagzaamheid en vrede

De uren vliegen voorbij
Een jaar is verdwenen voor jou en mij
we wensen elkaar
zalige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar

 • Voor heel bijzondere mensen
  deze kaart met fijne wensen
  Een goede gezondheid
  en bergen van geluk
  Voorzien van veel gezelligheid
  een heel jaar aan een stuk. Zalig kerstfeest
 • Moge een ster van liefde en vrede,
  uw kerst verwarmen,
  en als licht voorgaan
  doorheen het ganse nieuwe jaar. Zalig kerstfeest

Nieuwe zalige kerstwensen

Ik wens jullie een zalige kerst vol vrede
en een jaar zonder verdriet of tegenslag
Mogen de dagen, weken, maanden
gevuld zijn met liefde en een lach

Het is weer kerst
dan zijn we blij
het is weer nieuwjaar
oh wat fijn. Zalige kerst gewenst

Kerstmis is
liefde in een wereld van vrede
Kerstmis belooft
steeds opnieuw dat het morgen beter wordt. Zalige kerst

Twee dagen met gouden rand
Speciaal om te plezieren
Twee dagen met veel vrolijkheid
Twee dagen om feest te vieren. Zalig kerstfeest

Heel veel warmte met kerst
Heel veel vertrouwen en gezelligheid in huis
Heel veel liefde en vriendschap
Heel veel geluk en geborgenheid thuis.
Kortom: Een zalig kerstfeest

Zalige kerstwensen en spreuken

Een zalige kerst brengt een sfeer van vrede, vreugde en liefde met zich mee. Het is een tijd van samenzijn en het koesteren van dierbare momenten. Hier zijn voorbeeldzinnen met kerstspreuken en kerstwensen die de warmte en zaligheid van het kerstseizoen weerspiegelen:

 1. “Moge de magie van Kerstmis jou omringen en een zalige gloed werpen op al je dagen. Een feest vol liefde, vrede en vreugde gewenst!”
 2. “Een zalige kerst toegewenst, waarin de lichten van vriendschap stralen helderder dan ooit en de melodieën van vreugde de lucht vullen.”
 3. “In deze betoverende tijd van het jaar wens ik je een zalige kerst, vol warmte en harmonie. Mogen de dagen gevuld zijn met liefde en de nachten met vredige rust.”
 4. “Kerstmis is de tijd van geven, van liefde en van een zalig samenzijn. Moge jouw hart vervuld zijn van al het moois dat dit seizoen te bieden heeft.”
 5. “Een zalige kerst, waarin elk moment een kostbaar geschenk is en de vreugde van het delen vermenigvuldigd wordt. Mogen de dagen voor jou en je dierbaren gevuld zijn met liefdevolle herinneringen.”
 6. “Kerst is als een magisch sprookje, en ik wens je een zalige editie van dit betoverende verhaal. Moge elke pagina van je feestseizoen gevuld zijn met geluk en warmte.”
 7. “Een zalige kerst vol betovering, waarin de lichten fonkelen als sterren aan de hemel en de liefde als een warm deken om je heen ligt. Geniet van elk zalig moment!”
 8. “In deze kerstperiode wens ik je een zalige overvloed aan liefde, een overvloed aan vreugde en een overvloed aan licht in je leven. Moge de magie van Kerstmis je hart verlichten.”
 9. “Een zalige kerst gevuld met knusse momenten bij het haardvuur, omringd door dierbaren. Moge de warmte van deze dagen het hele jaar door in je hart blijven branden.”
 10. “Kerst is de tijd van het jaar waarin de wereld wordt omgetoverd tot een wonderland van vreugde. Een zalige kerst vol verwondering en magie gewenst!”
 11. “Moge deze kerst een symfonie van vrede en geluk brengen in je leven. Een zalige kerst, waarin de noten van liefde en harmonie jouw dagen melodieus maken.”
 12. “Een zalige kerst, waarin de cadeautjes niet alleen in mooi papier zijn verpakt, maar ook in warme omhelzingen, oprechte glimlachen en liefdevolle woorden. Geniet van elk zalig moment!”
 13. “Kerstmis is het seizoen van wonderen, en ik wens je een zalige kerst vol betovering, waarin elk moment een magisch avontuur is en elke dag een nieuw wonder brengt.”
 14. “Een zalige kerst, waarin de sterren aan de hemel stralen als lichtbakens van hoop en liefde. Moge je pad verlicht worden door deze goddelijke schittering.”
 15. “In deze tijd van geven en ontvangen wens ik je een zalige kerst, waarin de echte rijkdom ligt in het delen van liefde en vreugde met anderen.”
 16. “Een zalige kerst, waarin de geur van versgebakken lekkernijen en de klanken van kerstliederen de lucht vullen. Moge je dagen gevuld zijn met gezelligheid en genegenheid.”
 17. “Kerstmis is het feest van het hart, en ik hoop dat de jouwe gevuld is met zalige momenten van liefde, begrip en dankbaarheid. Een zalige kerst gewenst voor jou en je dierbaren!”
 18. “Een zalige kerst, waarin de ster van Bethlehem je de weg wijst naar geluk, vrede en voorspoed. Moge de betekenis van deze feestelijke dagen in je hart resoneren.”
 19. “Moge deze kerst een zalige reis zijn vol warme herinneringen, lachende gezichten en vreugdevolle momenten. Geniet van de prachtige symfonie van het kerstseizoen!”
 20. “Een zalige kerst, waarin de dagen worden gevuld met liefde diep als de oceaan, vreugde zo helder als de sterren en hoop die als een eeuwig brandende kaars blijft schijnen.”
 21. “Kerstmis is de tijd waarin harten elkaar vinden en liefde wordt gedeeld als het mooiste geschenk. Een zalige kerst, waarin jouw hart mag overstromen van liefde en geluk!”
 22. “Moge deze kerst een zalige oase van rust zijn, waarin je de vreugde van het moment omarmt en de liefde van dierbaren koestert. Een zalige kerst gewenst voor jou en degenen die je dierbaar zijn!”
 23. “Een zalige kerst vol betekenis, waarin de ware geest van het seizoen in je hart weerklinkt. Moge je dagen gevuld zijn met liefdevolle verbondenheid en warme momenten.”
 24. “In deze tijd van reflectie en viering wens ik je een zalige kerst, waarin de betekenis van liefde en vrede diep doordringt in je ziel en in al je dagen schittert.”
 25. “Een zalige kerst, waarin de glinsterende lichtjes niet alleen de huizen versieren, maar ook de harten verwarmen. Moge jouw feestseizoen een schitterende viering zijn van liefde en geluk!”
 26. **”Kerstmis is een tijd van wonderen, en ik hoop dat je mag worden omringd door de wonderen van liefde, vreugde en vrede. Een zalige kerst gewenst voor jou en je geliefden!”

Wil je iemand een zalig kerstfeest wensen? Hierboven vind je de mooiste en leukste kerstteksten om iemand een zalig kerstfeest te wensen. Deze kerst teksten kunt u gebruiken om een leuke kerstkaart te schrijven. De zalige kerst teksten kunt u ook aanpassen door er een persoonlijke tint aan te geven.

Mis je iets op deze pagina? Reageer dan hieronder. Vond je het een nuttig artikel? Het delen van de pagina stellen wij erg op prijs.

Last updated: dinsdag 28 november 2023

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*