Fijne kerst tekst

Fijn, eindelijk is het zover, het is kerst 2023! De familie komt bij elkaar en jullie gaan heerlijk borrelen en daarna eten. Met z’n allen zorgen jullie voor een fijne kerst. Heerlijk drinken, lachen en praten met elkaar. Bekijk in dit artikel enkele prachtige kerstwensen voor op kaartjes.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Kerst teksten & Kerstwensen
Alle kerst teksten
Kerstkaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
 • Kerstteksten, wensen en spreuken!
 • Kerstkaartjes met voorbeelden
 • Bekijk ook de meest gebruikte teksten voor 2023 - 2024!

MEEST GEKOZEN Greetz kerstteksten >>

De donkere dagen voor kerst zijn een mooie reden om je huis gezellig en knus te maken. Je kunt een leuk schilderij met een fijne kerst tekst ophangen in huis of een mooi gedicht op een bord schrijven in de keuken hangen.

Met kerst stuur je je vrienden en familie leuke kaartjes met verschillende soorten tekst erop. Je wenst elkaar een fijne kerst. Dit is een veel geschreven tekst op een kerstkaartje. Het schrijven van een kerstkaart met een leuke kersttekst is niet voor iedereen even gemakkelijk.

Als je inspiratie nodig hebt voor het schrijven van een kerstkaart staan hier kerstteksten voor een fijne kerst. Je kunt verschillende teksten op een kaartje zetten, van grappig en origineel tot lief. Kerst is ook een tijd van liefde. Samen met je geliefde kerst vieren is toch wel het mooiste wat er is. Gebruik de teksten hieronder voor op een kaartje.

Fijne kerst tekst voor op een kaartje
Fijne kerst tekst voor op een kaartje (Greetz.nl)

Fijne kerst tekst voor op een kaartje

 • Als je eenzaam bent, wens ik je liefde. Als je je down voelt, wens ik je vreugde. Als je bezorgd bent, wens ik je vrede. Als je je leeg voelt, wens ik je hoop. Vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar!
 • Het is de maand van gebak en kaarsjes, van sneeuw en van liedjes, van vreugde en van liefde, het is december! Ik wens je een hele fijne kerst en een gelukkig Nieuwjaar!
 • Ik hoop dat je Kerstmis gevuld zal zijn met warmte en liefde, kerst is de tijd van geven en delen, van liefhebben en vergeven. Ik wens iedereen een hele fijne kerst en een gelukkig Nieuwjaar!
 • Het is kerst en het is nu feest
  nu vier ik dat gelijk een gekke beest
  prettig kerst prettige feesten
  na ik jullie dit kaart heb voorgelezen

Kerst klokje klingel klingel maar zacht
dit is de kerst die ik verwacht

Fijne kerst tekst

Fijne kerst tekst en gedichten

 • Wij wensen u en uw medewerkers prettige kerstdagen en spreken de wens uit dat onze aangename relatie zich in het komende jaar zal voortzetten
 • Hartelijk dank voor de goede samenwerking. Tot ziens in [jaartal]
 • Een vredevol kerst en een zalig nieuwjaar
 • De uren vliegen voorbij
  Een jaar is verdwenen voor jou en mij
  we wensen elkaar
  prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar
 • Voor heel bijzondere mensen
  deze kaart met fijne wensen
  Een goede gezondheid
  en bergen van geluk
  Voorzien van veel gezelligheid
  een heel jaar aan een stuk

Fijne zinnen voor de kerstperiode

 • ‘T Is Kerstmis overal
  we dromen onze dromen
  bij mooi versierde bomen
  van vrede bovenal
  en wensen aan elkaar:
  Sfeervolle Kerstdagen
  en een heel gelukkig Nieuwjaar!
 • Een kerstkaart
  met wat lieve woorden
  en een goede wens
  die stuur ik jou
  van mens tot mens
 • Wij wensen jullie met Kerstmis veel:
  ongerepte sneeuw, blijde gezichtjes,
  glas weerspiegelt, fonkelende lichtjes,
  dennenbomen, zilver en goud,
  behouden tradities, eeuwenoud,
  rode linten, glanzende kleuren,
  behaaglijkheid, allerlei geuren,
  kalkoen, kastanjes, rode wijn,
  kerstgedachte en samenzijn toe
Fijne kerst tekst
Bron: Greetz

Meer fijne kerstwensen

 1. “Mag de magie van Kerstmis je omringen en je hart vullen met warmte en vreugde. Een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar gewenst!”
 2. “Mogen de fonkelende lichtjes van de kerstboom je pad verlichten naar geluk en succes. Een vrolijk kerstfeest en een stralend nieuwjaar toegewenst!”
 3. “In deze bijzondere tijd van het jaar wens ik je gezelligheid, liefde en licht. Moge je kerstdagen gevuld zijn met warmte en mooie herinneringen.”
 4. “Een vrolijk kerstfeest vol liefde, gezelligheid en betekenisvolle momenten. Mogen de komende dagen je hart verwarmen en het nieuwe jaar brengen wat je verlangt.”
 5. “Kerstmis is de tijd van het jaar om te delen en te genieten van elkaars gezelschap. Ik wens je een feestelijke tijd met dierbaren en een hoopvol nieuwjaar.”
 6. “Mag de geest van kerst je inspireren en de vreugde van het seizoen je hart vervullen. Een zalig kerstfeest en een hoopvol nieuw begin in het komende jaar.”
 7. “Kerstmis is niet alleen een seizoen, het is een gevoel van liefde, vrede en saamhorigheid. Moge je deze warmte delen met degenen die je dierbaar zijn. Fijne feestdagen!”
 8. “Tijdens deze feestelijke periode wens ik je momenten van pure vreugde, vrede in je hart en onvergetelijke herinneringen. Een sprankelend kerstfeest en een voorspoedig nieuwjaar!”
 9. “Moge het kerstfeest je huis vullen met gelach, je hart met liefde en je leven met geluk. Een vreugdevol kerstfeest en een schitterend nieuwjaar toegewenst!”
 10. “In de kerstsfeer van liefde en vergeving wens ik je warme momenten met vrienden en familie. Moge het nieuwe jaar je vreugde en voorspoed brengen.”
 11. “Kerstmis is de tijd van geven en ontvangen. Mogen de geschenken van liefde en vriendschap overvloedig zijn in je leven. Een zalig kerstfeest en een stralend nieuwjaar gewenst!”
 12. “Terwijl de sneeuw zachtjes valt en de kaarsen branden, hoop ik dat je omringd bent door geliefden. Een vrolijk kerstfeest en een hoopvol nieuwjaar vol mogelijkheden!”
 13. “Laat kerstmis een tijd zijn van vreugde, reflectie en dankbaarheid. Mogen de komende dagen gevuld zijn met liefde en warmte. Fijne feestdagen!”
 14. “Ik hoop dat je kerstgeest gevuld is met liefde en vreugde, en dat het nieuwe jaar je kansen biedt om te groeien en te bloeien. Een zalig kerstfeest en een voorspoedig nieuwjaar!”
 15. “Moge de kerstster je de weg wijzen naar geluk en succes. Ik wens je een betoverend kerstfeest en een veelbelovend nieuwjaar vol mogelijkheden.”
 16. “Tijdens deze kerstdagen hoop ik dat je wordt omringd door warmte en liefde, en dat het nieuwe jaar je overvloedige kansen biedt. Fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar!”
 17. “Mogen de kerstdagen gevuld zijn met licht en liefde, en moge het nieuwe jaar je vreugde en voldoening brengen. Een zalig kerstfeest en een stralend nieuwjaar toegewenst!”
 18. “In deze betoverende tijd van het jaar hoop ik dat je geniet van de eenvoudige vreugde van kerstmis en dat het nieuwe jaar je vervult met kansen en succes. Fijne feestdagen!”
 19. “Kerstmis is een tijd om te koesteren wat echt belangrijk is: liefde, vriendschap en samenzijn. Moge je dagen gevuld zijn met warmte en betekenis. Een vreugdevol kerstfeest en een schitterend nieuwjaar!”
 20. “Mogen de kerstdagen gevuld zijn met liefdevolle momenten en mag het nieuwe jaar je overladen met kansen en succes. Een zalig kerstfeest en een voorspoedig nieuwjaar gewenst!”
 21. “Ik wens je een kerst vol magie, een hart vol liefde en een leven vol geluk. Moge de komende dagen gevuld zijn met vreugde en warmte. Fijne feestdagen!”
 22. “Laat de kerstbellen klinken en de lichten stralen terwijl je geniet van de gezelligheid van het seizoen. Een vrolijk kerstfeest en een hoopvol nieuwjaar toegewenst!”
 23. “Mogen de vreugde van kerstmis en de hoop van het nieuwe jaar je hart vervullen. Ik wens je gezellige feestdagen en een prachtig nieuw begin.”
 24. “Kerstmis is een tijd van vreugde, liefde en verbondenheid. Moge je dagen gevuld zijn met betekenisvolle momenten en mag het nieuwe jaar je veel goeds brengen. Een zalig kerstfeest en een stralend nieuwjaar gewenst!”
 25. “Ik hoop dat de geest van kerstmis je inspireert en de liefde van vrienden en familie je hart verwarmt. Een vreugdevol kerstfeest en een schitterend nieuwjaar toegewenst!”
 26. “Laat de kerstboom schitteren en de geschenken verrassen, maar bovenal, laat de liefde in je hart overvloedig zijn. Een zalig kerstfeest en een hoopvol nieuwjaar gewenst!”
 27. “Mogen de vrolijke klanken van kerstliederen je huis vullen en de liefde van dierbaren je hart verwarmen. Fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar!”
 28. “Ik wens je een kerst vol betovering, een nieuwjaar vol hoop en een leven vol liefde.

Hierboven vind je een aantal mooie, grappige en lieve teksten voor op een kerstkaartje voor het jaar 2023 – 2024. Stuur dit kaartje naar je familie om ze een fijne kerst te wensen. Je familie is heel belangrijk, wees er zuinig op en stuur ze een mooie kerstkaart met een lieve kerst tekst.

Last updated: maandag 27 november 2023

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*