Kerstwensen

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Kerst teksten & Kerstwensen
Alle kerst teksten
Kerstkaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Kerst is de mooiste tijd van het jaar om samen gezellig te eten en te drinken. De donkere dagen voor kerst moedigen ook aan om je huis gezellig en knus te maken. Met kerst worden er ook veel kerstwensen en teksten verstuurd via kerstkaartjes. Een kerstkaartje is heel leuk om te krijgen en om te geven. Op een kerstkaartje kun je je eigen kerstwens voor het komende jaar 2023 schrijven. Door hieronder op één van de links te klikken kan je naar de specialist gaan om een fantastische kerstkaart te bestellen.

 • Kerstteksten, wensen en spreuken!
 • Kerstkaartjes met voorbeelden
 • Bekijk ook de meest gebruikte teksten voor 2023 - 2024!

MEEST GEKOZEN Greetz kerstteksten >>

Kerst is echt een tijd van liefde. Liefde geven en krijgen. Kerst vier je met je familie en vrienden, veel stelletjes vieren kerst ook samen. Welke kerstwensen zet je op een kaartje naar je vrienden en familie? Op deze pagina vind je de leukste en mooiste kerstwensen en spreuken voor op een kaartje.

Veel mensen wensen elkaar het beste toe tijdens de Kerst. Fijne feestdagen en een gezond nieuwjaar is daarbij één van de meeste gebruikte kerstwens. De kerstwensen zijn er in vele soorten en maten.

Je kunt via de bovenstaande link verschillende kerstwensen bekijken. Je kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld grappige, korte, originele of Engelse kerstwensen.

Kerstwensen teksten voor op een kaartje
Kerstwensen teksten voor op een kaartje (Greetz.nl)

Kerstwensen voor 2023 – 2024

 • Ik heb gevraagd een vuurwerk te ontsteken
  als teken dat ik heel veel van je hou
  om twaalf uur op oudejaarsavond moet je kijken
  want dat is allemaal speciaal voor jou!
 • We wensen jou en hen die jou omringen
  het allerbeste voor het nieuwe jaar
  geluk in grote en in kleine dingen
  maar bovenal: gelukkig met elkaar!

Een maagdelijk witte agenda
symbool van een open begin
ik wil je bij deze vast vragen
zet mijn naam er hier en daar in

 • Een paar woorden om te zeggen
  dat ik heel veel van je hou
  en geloof me ik beloof je
  na de kerst dan kom ik gauw

Kerstwensen (1)

Grappige kerstwensen

 • Maak er een mooi jaar van!
  Voor het Kerstfeest uren van bezinning
  Voor het nieuwe jaar hoop op vrede en gezondheid
  Keep up the good Christmas spirit!
  Een sterretje met een blij bericht,
  “kerstmis is in zicht”
  This Christmas, may each minute
  Have a bit of magic in it!
 • Een kleine, welgemeende kerstwens
  voor ieder dier en elk mens:
  Vrede en harmonie op aarde
  En laat een ieder in zijn waarde
 • Fijne kerst en gelukkig Nieuwjaar!
  dat zeggen we nonchalant tot elkaar.
  Een paar simpele woorden, snel gezegd.
  Maar ik meen ze wel oprecht
 • Sprankelend zilver, glanzend goud
  kerstfeest voor mij is
  liefde en vergiffenis
  geuren uit het dennenwoud

Korte kerst teksten

Mijn kerstwens voor het nieuwe jaar..
leef intenser dan voorheen
je hebt elkander slechts te leen
wees daarom zuinig op elkaar

Kerstmis is geen tijd of seizoen,
maar een bewustzijnstoestand.
De werkelijke geest van kerstmis,
is gericht op het koesteren van vrede
en goede wil en op het overvloedig
te worden in barmhartigheid

Moge de geest van kerstmis je vrede brengen. Moge de blijdschap van kerst je hoop geven. Moge de warmte van kerstmis je liefde schenken

Soms denk ik dat we teveel verwachten van kerst. We proberen er alle vriendelijkheid en menselijkheid voor het hele jaar in te proppen. Ik houd ervan mijn kerst beetje bij beetje het hele jaar door te vieren

Kerstmis is een noodzakelijkheid. Er moet minstens een dag van het jaar zijn om ons eraan te herinneren dat we hier zijn voor iets anders dan onszelf

Kerstwensen en teksten

 1. “In deze betoverende tijd van het jaar, wensen we je warme momenten van geluk, vreugde en liefde. Moge het licht van Kerstmis je pad verlichten en je hart verwarmen.”
 2. “Kerstmis is meer dan alleen een feest; het is een gevoel van samenhorigheid, een tijd om liefde en vreugde te delen. Moge deze kerst alle hoeken van je leven met magie vullen.”
 3. “Laat de lichten van de kerstboom de donkere dagen verlichten en je hart verwarmen. Een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar vol kansen en avonturen.”
 4. “De geur van kaneel, de gloed van kaarslicht en het geluid van lachende stemmen vullen de lucht tijdens deze feestelijke dagen. Moge je omringd worden door liefde en vreugde.”
 5. “Kerstmis herinnert ons eraan dat het ware geschenk niet in de verpakte dozen zit, maar in de liefde die we delen. Laten we deze liefde overvloedig verspreiden tijdens de feestdagen.”
 6. “Een knuffel is het beste geschenk dat we elkaar kunnen geven. Laten we deze kerst niet vergeten om de warmte van onze relaties te vieren en te koesteren.”
 7. “Kerstmis is als een magisch sprookje dat tot leven komt. Moge je dagen gevuld zijn met verwondering en je hart met vreugdevolle melodieën.”
 8. “Tijdens deze feestelijke periode van het jaar, laten we dankbaar zijn voor de mensen om ons heen en de vreugde delen die het seizoen met zich meebrengt. Een stralende kerst voor jou en degenen die je liefhebt.”
 9. “Kerstavond, een moment van stille reflectie en liefdevolle herinneringen. Moge je hart gevuld zijn met de tederheid van het seizoen en de hoop voor de toekomst.”
 10. “In de glinstering van kerstlichtjes vinden we de belofte van een nieuw begin. Moge het komende jaar gevuld zijn met liefde, vreugde en oneindige mogelijkheden.”
 11. “Een sneeuwvlok is een kus van de winter, en kerst is de omhelzing van het jaar. Laten we genieten van de warmte van elkaars gezelschap en de magie van het seizoen.”
 12. “Kerst brengt niet alleen geschenken, maar ook de kostbare gave van tijd doorbrengen met dierbaren. Moge je dagen gevuld zijn met waardevolle momenten en onvergetelijke herinneringen.”
 13. “Tijdens deze kerstperiode laten we de haast van het dagelijks leven even achter ons en richten we ons op wat echt belangrijk is: liefde, vriendschap en verbondenheid.”
 14. “Een fonkelende kerstboom, een tafel vol lekkernijen en de warmte van familie en vrienden om ons heen. Moge deze kerst een symfonie van vreugde en geluk zijn.”
 15. “Kerstmis is als een magisch boek waarin elk moment een nieuw avontuur is. Laten we samen de pagina’s omslaan en de prachtige verhalen van dit seizoen beleven.”
 16. “Een witte kerst of niet, de echte betovering zit in het delen van liefde en vreugde. Moge je hart overstromen van warmte en geluk tijdens deze feestelijke dagen.”
 17. “Kerst is het seizoen van geven zonder verwachtingen, van liefhebben zonder beperkingen. Laten we deze geest van vrijgevigheid koesteren en verspreiden, niet alleen tijdens de feestdagen, maar het hele jaar door.”
 18. “In de stille nacht van Kerstmis schijnt het licht van hoop helder. Moge dit licht je leiden naar een jaar vol vrede, succes en vervulling.”
 19. “De sterren aan de hemel lijken helderder te stralen tijdens kersttijd, net zoals de liefde in onze harten intenser wordt. Moge je omringd zijn door de schittering van vriendschap en de warmte van familie.”
 20. “Kerstmis is de tijd waarin we ons realiseren dat de mooiste geschenken in het leven geen materiële zaken zijn, maar de momenten van liefde, gelach en samenzijn. Laten we deze schatten koesteren en delen.”
 21. “Een sneeuwvlok is uniek, net zoals de vreugde die kerst met zich meebrengt. Moge elk moment van deze feestelijke tijd net zo bijzonder zijn als een sneeuwvlok die zachtjes op de aarde neerdaalt.”
 22. “Laat de geest van kerst je ziel verwarmen en de vreugde van het seizoen je hart vervullen. Moge je dagen gevuld zijn met liefde, licht en lachende gezichten.”
 23. “In de magie van kerst vinden we de kracht om te vergeven, de moed om lief te hebben en de vreugde om te delen. Laten we deze betoverende geest koesteren en doorgeven aan anderen.”
 24. “Kerstmis is het feest van vrede en liefde, een tijd om bruggen te bouwen en banden te versterken. Moge deze kerst een periode van verzoening en harmonie zijn voor iedereen.”
 25. “Terwijl de sneeuw zachtjes neerdwarrelt en de wereld bedekt met een witte deken, laten we ons hart vullen met de zuiverheid van vriendschap en de warmte van menselijke verbondenheid.”
 26. “Kerstmis herinnert ons eraan dat we allemaal deel uitmaken van een groter verhaal, een verhaal van liefde, mededogen en saamhorigheid. Laten we samen dit prachtige verhaal schrijven.”
 27. “Een glimlach is de mooiste decoratie die je kunt dragen, vooral tijdens de feestdagen. Moge je dagen gevuld zijn met vreugdevolle momenten en je hart stralen als een fonkelende kerstster.”

Hierboven zijn de leukste en origineelste kerstwensen en teksten weergegeven om op een kerstkaart te schrijven. Een kerstkaart met een leuke kerstwens 2023 – 2024 of een andere mooie kerst tekst of spreuk zal bij de ontvanger zeker worden gewaardeerd. Het versturen van kerstkaarten gaat eenvoudig en snel via internet.

Veel plezier met het uitzoeken van een bijzondere kerstwens.

Last updated: dinsdag 28 november 2023

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*