Kerst en nieuwjaarswensen

Kerst en nieuwjaar staan symbool voor gezelligheid en veel met familie en vrienden eten. Heerlijk met je familie en of vrienden rond de tafel, genieten van al het lekkere eten en drinken en samen kerst en nieuw jaar vieren. Veel plezier met het uitzoeken van een prachtige tekst.

Ga naar de NIEUWJAARSWENSEN 2024

 • Nieuwjaar teksten, wensen en spreuken!

 • Kerstkaartjes met voorbeelden

 • Bekijk ook de meest gebruikte nieuwjaarswensen!

Je kunt ook gezellig met je vriend of vriendin rond de open haar zitten en praten over verschillende kerst en nieuwjaarswensen. Je wilt met kerst een leuk kerstkaartje sturen. De tekst op een kerstkaartje wil je betrekken met de kerst en nieuwjaarswensen die jullie zelf of met andere hebben. Een leuke kerst of nieuwjaarswens vind je op deze pagina.

Wat zijn eigenlijk leuke kerst teksten en nieuwjaarswensen?

Hieronder staat een verzameling van de leukste teksten voor op een kaartje. Dit zijn grappige, mooie en lieve kerst en nieuwjaarswensen. Hele leuke teksten voor op een kerstkaartje. De donkere dagen voor kerst nodigen natuurlijk ook uit om je woning helemaal in de kerstsfeer te brengen. Gebruik de teksten met verschillende kerst en nieuwjaarswensen om een leuk kerstkaartje te sturen.

Kerst en nieuwjaarswensen
Kerst en nieuwjaarswensen (Greetz.nl)

Kerst en nieuwjaarswensen voor op een kaartje

 • We wensen je
  Een vrolijk eind
  Een goed begin
  En een jaar volkomen
  naar je zin!
 • Kerstklokjes die klinken
  kerstlichtjes die blinken
  een boodschap van peis en vree
  geven wij met deze kerstwens mee
  laat deze ster helder en klaar
  Ons leiden naar een
  gelukkig nieuwjaar
 • De uren vliegen voorbij
  Een jaar is verdwenen
  voor jou en voor mij
  We wensen elkaar
  Prettige Kerstdagen
  en een gelukkig nieuwjaar!

Kerst en nieuwjaarswensen

Gedichten met kerst en nieuwjaarswensen

 • Sommige kerstkaarten zijn gemaakt
  van perkament of zijde
  maar deze kaart is speciaal gevuld
  met heel veel liefs
  voor jullie beiden
 • Stille nacht, heilige nacht.
  We’re dreaming of a white christmas.
  Ho, ho, ho merry christmas.
  All I want for christmas is you…

Wij wensen jullie een zalig uiteinde en een voorspoedig nieuwjaar

 • Stap boordevol vertrouwen in het splinternieuwe jaar
  maak elke dag een tikkeltje bijzonder
  Voor iedereen het beste en het mooiste wat er is
  en telkens weer een ander prachtig wonder
 • Ik wens je een jaar
  als een alfabet
  met alle letters van A tot Z
  van Arbeid, Blijheid, Creativiteit
  tot Zegen, Zon en Zaligheid
Gelukkig nieuwjaar kaart
Bron: Greetz
Zinnen met kerst en nieuwjaarswensen

Ik vond dit sterretje voor de deur
het had een glinsterende gele kleur
Dit sterretje van goud
is vast al duizend jaren oud
Ik pakte ’t voorzichtig op en zei:
jullie krijgen met Kerstmis dit sterretje van mij!

Dat vrede jullie deel mag zijn
voorspoed, liefde, harmonie
mogen uren, dagen, maanden
worden tot een symfonie

Kerst brengt vreugde in je leven
Al is het maar voor even
De lucht vult zich met zoete geuren
Dat zelfs wonderen kunnen gebeuren
Want kerst is iets
Dat niet is te beschrijven
Een ding is zeker
Kerst moet blijven

Meer kerstteksten en nieuwjaarswensen voor 2024

Kerst en Nieuwjaar zijn twee bijzondere momenten in het jaar waarop we traditiegetrouw onze beste wensen delen met vrienden, familie en geliefden. Het zijn periodes van reflectie, vreugde en hoop voor de toekomst. Hier zijn voorbeeldzinnen die je kunt gebruiken om warme en oprechte kerst- en nieuwjaarswensen over te brengen:

 1. “Tijdens deze betoverende kerstdagen en de aanloop naar het nieuwe jaar, moge je omringd zijn door liefde, vreugde en de warmte van dierbare momenten.”
 2. “Kerst is het moment om onze harten te openen voor anderen en Nieuwjaar is de tijd om met vernieuwde hoop vooruit te kijken. Moge beide periodes gevuld zijn met liefde en voorspoed.”
 3. “In deze kersttijd en bij het aanbreken van het nieuwe jaar, wens ik je vreugde in overvloed, vriendschap die verwarmt en dromen die werkelijkheid worden.”
 4. “Moge het fonkelen van de kerstlichtjes je pad verlichten en het nieuwe jaar je brengen wat je hart begeert. Een schitterende kerst en een voorspoedig nieuwjaar gewenst!”
 5. “Kerst is de tijd van het jaar waarin we ons omringen met dierbaren en Nieuwjaar is het moment om vooruit te kijken met hoop. Moge beide periodes gevuld zijn met liefde en geluk.”
 6. “Tijdens deze kerstdagen en het naderende nieuwe jaar, wens ik je magische momenten, warme omhelzingen en een overvloed aan vreugde en succes.”
 7. “Moge deze kerst gevuld zijn met liefde, vrede en warmte, en moge het nieuwe jaar je nieuwe kansen en vreugdevolle ontdekkingen brengen.”
 8. “Terwijl we de kerstboom versieren en het oude jaar afsluiten, kijk ik uit naar een nieuw jaar vol mogelijkheden en succes. Mogen al je dromen uitkomen!”
 9. “Kerst is een tijd van geven en delen, en Nieuwjaar is het moment van nieuwe kansen en frisse starts. Moge beide seizoenen je hart vervullen met vreugde en positieve energie.”
 10. “In deze feestelijke tijd van het jaar, wens ik je warmte in overvloed, gezondheid in overvloed en liefde die dieper gaat dan ooit tevoren. Een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar!”
 11. “Moge de kerstster je de weg wijzen naar geluk en voorspoed, en moge het nieuwe jaar je vullen met nieuwe dromen en kansen.”
 12. “Kerst brengt gezelligheid en samenzijn, terwijl het nieuwe jaar ons herinnert aan de mogelijkheid van een frisse start. Moge beide seizoenen je hart verwarmen en verlichten.”
 13. “In de magie van kerst en de belofte van een nieuw begin in het nieuwe jaar, wens ik je liefde, vrede en een overvloed aan positieve momenten.”
 14. “Moge de kerstbellen luiden met vreugde en het nieuwe jaar je begroeten met hoop. Ik wens je een kerst vol liefde en een nieuwjaar vol vervulling.”
 15. “Terwijl we het oude jaar afsluiten en de kerstboom opzetten, wens ik je warme herinneringen aan het verleden en opwindende verwachtingen voor de toekomst.”
 16. “Kerst is de tijd van samenzijn en genegenheid, terwijl het nieuwe jaar ons herinnert aan de mogelijkheid om nieuwe hoofdstukken te schrijven. Moge beide momenten onvergetelijk zijn voor jou.”
 17. “Tijdens deze kerstdagen en de komst van het nieuwe jaar, moge je omringd worden door liefdevolle mensen en moge elke dag gevuld zijn met vreugde en verwondering.”
 18. “Kerst is een tijd om te koesteren wat we hebben, terwijl het nieuwe jaar ons uitnodigt om nieuwe dromen na te streven. Moge beide seizoenen je hart vervullen met hoop en geluk.”
 19. “Terwijl we de kerstcadeautjes uitwisselen en het nieuwe jaar begroeten, wens ik je overvloedige liefde, onvergetelijke momenten en een prachtige reis voor het komende jaar.”
 20. “Kerst brengt ons samen, terwijl het nieuwe jaar ons uitnodigt om nieuwe avonturen aan te gaan. Moge beide seizoenen gevuld zijn met liefde, geluk en inspiratie.”
 21. “Moge de kerstdagen gevuld zijn met licht, liefde en gelach, en moge het nieuwe jaar je brengen wat je hart verlangt. Een zalig kerstfeest en een voorspoedig nieuwjaar!”
 22. “Kerst is het seizoen van geven, en het nieuwe jaar is de tijd van reflectie en vernieuwing. Moge beide momenten je leven verrijken en je pad verlichten.”
 23. “Tijdens deze kerstdagen en de overgang naar het nieuwe jaar, wens ik je een overvloed aan liefde, een sprankeling van vreugde en een toekomst vol veelbelovende mogelijkheden.”
 24. “Moge deze kerst gevuld zijn met liefde en warmte, en moge het nieuwe jaar je nieuwe kansen brengen om te groeien, te bloeien en te stralen.”
 25. “Kerst is de tijd van genade en vergeving, terwijl het nieuwe jaar ons de gelegenheid biedt om onze doelen opnieuw te bepalen. Moge beide periodes je leiden naar persoonlijk en spiritueel welzijn.”
 26. “In de feestelijke sfeer van kerst en de verwachtingen van het nieuwe jaar, wens ik je een tijd van vreugde, een jaar van vooruitgang en een leven van vervulling.”

Met deze voorbeeldzinnen kun je je kerst- en nieuwjaarswensen een persoonlijke en inspirerende touch geven. Laat je wensen weerspiegelen wat deze seizoenen echt bijzonder maakt: liefde, verbondenheid en hoop voor de toekomst.

Hierboven vind je de mooiste en liefste kerst en nieuwjaarswensen voor 2024. Deze teksten zijn ideaal voor op een kaartje. Bekijk de leukste kerstkaartjes op deze pagina en plaats meteen een van de bovenstaande teksten op het kaartje. Zo heeft u snel uw kerstkaarten geregeld!

Last updated: maandag 27 november 2023

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*