Kerst tekst uitnodiging

Met kerst kun je familie, vrienden of collega’s een uitnodiging sturen om tijdens de kerstdagen langs te komen. Kerst is een feest om samen met je familie te zijn. Je wilt je familie een uitnodiging als kerstkaart versturen. Ben je opzoek naar een kerst tekst voor op een uitnodiging? Op deze pagina vind je de leukste en origineelste kersttekst voor op uitnodigingen. Veel plezier met het uitzoeken van een unieke uitnodigingstekst.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Kerst teksten & Kerstwensen
Alle kerst teksten
Kerstkaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
 • Kerstteksten, wensen en spreuken!
 • Kerstkaartjes met voorbeelden
 • Bekijk ook de meest gebruikte teksten voor 2023 - 2024!

MEEST GEKOZEN Greetz kerstteksten >>

Gebruik de uitnodiging teksten voor op een kerstkaartje om uw familie en vrienden uit te nodigen om samen kerst te vieren. Met kerst worden er heel veel kerstkaartjes verstuurd naar vrienden en familie, tevens worden er heel veel uitnodigingen voor een kerstdiner via een kaartje de verzonden.

De donkere dagen voor kerst zijn voor veel mensen een aanleiding om hun huis knus en gezellig te maken. Hierboven staan een aantal uitnodigingen voor op een kerstkaart.

Kerst tekst uitnodiging voor op een kaartje
Kerst tekst uitnodiging voor op een kaartje

Kerst tekst uitnodiging voor op een kaartje

 • De dennenboom staat te geuren,
  de soep staat op het fornuis.
  Kom toch mijn kerstfeest kleuren.
  Ik ontvang je gaarne thuis.
 • Buiten huilt de wind om het huis
  gezelligheid heerst er binnen
  Komen jullie bij ons langs,
  als we aan het kerstmaal gaan beginnen?
 • Als jij nu eens langs zou komen,
  Wat zou me dat verblijden.
  Kom met kerstmis dan heffen we
  het glas op de goede, oude tijden
 • Maak mijn kerstmis toch gezellig, ik weet dat kan je
  Kom langs, laten we vrede sluiten en klinken met bruisende champagne
 • Overal in huis hangen de slingers,
  aan de deur een mooie krans.
  Zoek me weer eens op met kerstmis,
  geef onze vriendschap nog een kans

Kerstwens (1)

Korte kerst teksten uitnodiging

 • Komen jullie gezellig met kerst bij ons eten?
 • Wij nodigen jullie uit om kerst [jaartal] met ons te vieren
 • Kerst [jaartal] bij ons?

Zin in een hapje en een drankje? Kom met kerst gezellig langs

Nieuwe kerst teksten uitnodiging

De wijn is ontkurkt, het vlees gebraden.
Mijn huis is gezellig, ik ben tevree,
maar de kerstdagen zijn pas echt geslaagd
met jou erbij. Prik je een vorkje mee?

Bij een nieuwjaar horen wensen
en soms zelfs een fijn festijn,
waarom heel veel mensen
toasten met een glaasje wijn

Dat elke nieuwe dag
Jullie vrede geven mag
en bergen van geluk
Een heel jaar aan een stuk.
Komen jullie gezellig langs eerste kerstdag?

Bij nieuwjaar horen wensen
bij een nieuwjaar horen wensen
van gezondheid en geluk,
vooral dan voor die mensen
die me helpen stuk voor stuk.
Wij nodigen jullie uit om tweede kerstdag langs te komen

Wij wensen jouw 365 dagen gevuld met warmte en licht,
een nieuw jaar boordevol geluk! Komen jullie langs met kerst?

Voorbeeldteksten van een uitnodiging voor de kerst

Beste vrienden en familie,

Het is weer die tijd van het jaar! De kerstboom staat, de lichten twinkelen, en er hangt een magische sfeer in de lucht. Omring jezelf met liefde, vreugde en goede vrienden tijdens onze jaarlijkse kerstviering. We nodigen jullie van harte uit om samen met ons het feest van vrede en samenzijn te vieren.

Op [datum] om [tijd] gaan de deuren van ons huis open voor een hartverwarmende kerstbijeenkomst. Verwacht een avond vol lachende gezichten, knapperende haardvuren en heerlijke lekkernijen. We zullen samen toasten op de mooie momenten van het afgelopen jaar en uitkijken naar wat het nieuwe jaar te bieden heeft.

Jullie aanwezigheid maakt onze kerst compleet. Laten we samen herinneringen creëren die een leven lang meegaan. Breng je glimlach, warmte en positieve energie mee om het huis te vullen met een onmiskenbare kerstsfeer.

RSVP uiterlijk [datum] zodat we de feestelijkheden tot in de puntjes kunnen plannen. Of je nu met je familie komt, met vrienden of als koppel, iedereen is welkom! We kijken ernaar uit om samen te genieten van de betovering van kerst.


Geachte vrienden en geliefden,

Kerstmis is niet compleet zonder degenen van wie we houden. Daarom willen we jullie graag uitnodigen voor een feestelijke kerstavond bij ons thuis op [datum]. Vanaf [tijd] heten we jullie welkom voor een gezellig samenzijn, gevuld met warmte, genegenheid en kerstvreugde.

Dit jaar hebben we besloten om een ​​speciale twist aan onze kerstviering toe te voegen. Naast een feestelijk diner, zullen we ook een ‘Secret Santa’ organiseren. Breng een klein, attent cadeautje mee (maximaal [bedrag]) en laat ons de magie van het geven ervaren. Niets groot of extravagant, gewoon iets dat de glimlach op elkaars gezicht brengt.

Laat ons weten of je van plan bent te komen vóór [datum], zodat we de laatste voorbereidingen kunnen treffen. Of je nu oude vrienden bent of nieuwe, iedereen is welkom om deel uit te maken van deze warme kerstviering. We kunnen niet wachten om samen met jullie te proosten op de vreugde van het seizoen en de belofte van nieuwe avonturen in het komende jaar.


Beste vrienden en buren,

In deze betoverende tijd van het jaar willen we onze waardering uitspreken voor de gemeenschap die ons huis met warmte en vriendschap heeft gevuld. We nodigen jullie uit om deel te nemen aan onze kerstbijeenkomst op [datum] van [tijd]. Het wordt een informele, gezellige samenkomst waarbij we kunnen genieten van elkaars gezelschap.

We stellen voor dat iedereen zijn favoriete kersttrui draagt om de feestvreugde te vergroten. Samen zullen we genieten van zelfgemaakte lekkernijen, kerstmuziek en misschien zelfs een kleine karaoke als de geest ons goed gezind is. Het draait allemaal om het vieren van de simpele geneugten van het leven en het delen van geluk met de mensen om ons heen.

Laat ons weten of je kunt komen voor [datum] zodat we genoeg stoelen en lekkernijen kunnen voorbereiden. Als je suggesties hebt voor activiteiten of als je iets speciaals wilt bijdragen aan het feest, laat het ons dan ook weten. Samen maken we er een onvergetelijke kerst van!

Hierboven staan de leukste en mooiste uitnodigingen om te versturen als je mensen wilt uitnodigingen met kerst. Gebruik een van deze teksten als inspiratie om op een kerstkaartje te schrijven. U kunt ook een tekst overnemen zodat u een leuke kerst tekst op uw uitnodiging heeft staan.

Delen mag 🙂

Last updated: dinsdag 28 november 2023

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*