Nieuwjaarsgroet

Zo, de kerstdagen zitten er op. Nu komt oud & nieuw er aan. Wat voor nieuwjaarsgroet zet je op een kaartje voor iemand? Ze zijn altijd leuk om te geven en te krijgen. Nieuwjaarsdag is bij uitstek een dag om terug te kijken op het afgelopen jaar. Wat zijn de mooie momenten en wat zijn de mindere momenten van het afgelopen jaar geweest? Bekijk op deze pagina enkele prachtige nieuwjaarsgroeten/wensen die leuk zijn voor het nieuwe jaar.

Ga naar de NIEUWJAARSWENSEN 2024

 • Nieuwjaar teksten, wensen en spreuken!

 • Kerstkaartjes met voorbeelden

 • Bekijk ook de meest gebruikte nieuwjaarswensen!

Iedereen heeft in een jaar ups en downs. Je kunt veranderen van baan of een nieuwe liefde tegen zijn gekomen. Sommige mensen zijn ontslagen en hebben daarna een periode van een dip.

Je kunt iemand hebben verloren en daardoor in een zwart gat vallen en in een periode van diepe rouw komen. Je kunt ook een aantal mooie momenten hebben meegemaakt. Een nieuwe vriendschap, nieuwe liefde of juist een nieuwe leuke baan. Dit zijn allemaal momenten die in een jaar kunnen plaatsvinden.

Beschrijf deze in de nieuwjaarsgroet. Hieronder vind je de leukste teksten voor een nieuwjaarsgroet. Het is altijd leuk om bijzondere nieuwjaarsgroeten als tekst op een kaartje te zetten. Een leuke originele nieuwjaarsgroet doet het altijd goed.

Nieuwjaarsgroet
Bron afbeelding: Greetz

Nieuwjaarsgroet voor op een kaartje:

 • Een knallende kerst en een spetterend [jaartal] toegewenst
 • De directie en personeel van [bedrijf] wensen u een gelukkig kerstfeest en een voorspoedig [jaartal]
 • Vrede en vreugde aan alle mensen van goede wil. Een zalig kerstfeest en een mooi nieuwjaar. Een inspirerende kersttijd en een positief [jaartal] toegewenst
 • Wensen van vreugde
  voor jou en je familie
  de hoop van kerstmis
  brengt inspiratie met nieuwjaar
  een fantastisch jaar staat klaar

Nieuwjaarsgroet gedichten:

 • Kerst en nieuw vieren
  met innige momenten
  onze vriendschap staat
  garant voor een gelukkig jaar
  vol plezier en inspiratie
 • Een kusje hier een kusje daar
  Ik wens je een gelukkig nieuwjaar
 • Wij wensen je toe
  een jaar vol vreugde en zonneschijn
  Waarin verdriet en pijn
  twee onbekenden zijn
 • De toekomst is nog ingepakt
  Een nieuw jaar is aangebroken
  Gezondheid, liefde en geluk
  In kleur verpakte dromen

Nieuwjaarswens

Korte teksten

Deze dag met dít jaartal maak je maar één keer in je leven mee
Dus maak er wat van!

Dat de beste momenten van vorig jaar,
de slechtste zullen worden van volgend jaar.
Een super goed nieuwjaar gewenst!

Een kerstkaart
met wat lieve woorden
en een goede wens
die stuur ik jou
van mens tot mens

Zing samen dit lied
en kijk naar elkaar:
Ik wens je een vrolijk Kerstfeest
en een gelukkig nieuwjaar!

Jij zou het als een kerstengel
erg goed doen!
Vandaar kerstgroetjes
en een dikke zoen!

Gelukkig nieuwjaar

Meer nieuwjaarswensen voor 2024

 1. Algemene Nieuwjaarswensen:
  • Een nieuw jaar staat voor de deur, vol met onontdekte kansen en prachtige momenten. Moge dit jaar gevuld zijn met vreugde, liefde en succes voor jou en je dierbaren.
  • Gelukkig nieuwjaar! Moge de komende 365 dagen gevuld zijn met gelach, liefde en voldoening. Laat dit jaar een nieuw hoofdstuk zijn vol met spannende avonturen.
  • Een nieuw jaar biedt nieuwe kansen om te groeien, te leren en te bloeien. Moge dit jaar je de kracht geven om je dromen na te streven en je doelen te bereiken.
 2. Voor Familie:
  • Aan mijn dierbare familie, moge dit nieuwe jaar ons nog dichter bij elkaar brengen. Laten we samen mooie herinneringen creëren en elkaars successen vieren. Gelukkig nieuwjaar!
  • Voor mijn fantastische familie, jullie zijn het kostbaarste bezit. Moge dit jaar gevuld zijn met liefde, begrip en warme momenten samen. Een gelukkig nieuwjaar voor ons allemaal!
 3. Voor Vrienden:
  • Met vrienden zoals jullie is elk jaar een avontuur. Laten we samen proosten op nog meer lachen, liefde en vriendschap in het komende jaar. Gelukkig nieuwjaar, mijn dierbare vrienden!
  • Voor mijn geweldige vriendengroep, bedankt voor de onvergetelijke momenten afgelopen jaar. Moge dit nieuwe jaar ons nog meer bijzondere herinneringen brengen. Op naar een jaar vol vreugde en vriendschap!
 4. Voor Zakelijke Relaties:
  • Aan al mijn zakelijke partners, bedankt voor een succesvol jaar. Laten we samen streven naar nog meer groei en welvaart in het komende jaar. Gelukkig nieuwjaar en op een voorspoedig 2023!
  • Voor mijn gewaardeerde zakelijke relaties, laten we het afgelopen jaar vieren en vooruitkijken naar een jaar vol zakelijk succes. Moge onze samenwerking blijven bloeien. Een gelukkig nieuwjaar!
 5. Voor Geliefden:
  • Aan de liefde van mijn leven, elk nieuw jaar met jou is een zegen. Laten we samen toasten op nog meer liefde, avonturen en geluk in het komende jaar. Gelukkig nieuwjaar, mijn schat!
  • Voor mijn dierbare, moge dit jaar ons dichter bij elkaar brengen en onze liefde verder verdiepen. Ik kijk uit naar alle mooie momenten die voor ons liggen. Een gelukkig nieuwjaar, mijn lief.
 6. Voor Persoonlijke Groei:
  • Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen om te groeien en te bloeien. Moge dit jaar gevuld zijn met zelfontdekking, persoonlijke groei en het bereiken van doelen. Gelukkig nieuwjaar, op weg naar een betere versie van onszelf!
  • Voor iedereen die streeft naar persoonlijke groei, moge dit nieuwe jaar je de kracht en vastberadenheid brengen om je doelen te bereiken. Laat dit een jaar zijn van positieve verandering en vooruitgang.

Moge deze voorbeeldzinnen je inspireren bij het delen van mooie nieuwjaarsgroeten met je dierbaren!

Een nieuwjaarsgroet voor het nieuwe jaar (2024) is altijd leuk om te krijgen. Wij hebben een verzameling gemaakt met de leukste en liefste nieuwjaarsgroeten. Deze kunt u gebruiken voor op een kaartje of een berichtje via de mobiele telefoon. Een kaartje blijft de leukste manier om een nieuwjaarsgroet te sturen. Veel plezier met het uitzoeken van een fantastische nieuwjaarsgroet.

Last updated: dinsdag 28 november 2023

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*