Kerst teksten bedankt

Iemand een mooie kerst wensen en bedankt zeggen voor het afgelopen jaar is leuk om te doen. Je wilt familie, collega’s of vrienden bedanken en een plezierige tijd wensen met kerst. Kerst is ook een mooie tijd. Veel mensen zijn heel vrolijk, samen lekker eten en muziek luisteren. Heerlijk genieten van alle familieleden rondom de eettafel. Veel plezier met het uitzoeken van een prachtige kerstwens om iemand te bedenken.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Kerst teksten & Kerstwensen
Alle kerst teksten
Kerstkaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
 • Kerstteksten, wensen en spreuken!
 • Kerstkaartjes met voorbeelden
 • Bekijk ook de meest gebruikte teksten voor 2023 - 2024!

MEEST GEKOZEN Greetz kerstteksten >>

Een kerst tekst waarmee je iemand kunt bedanken kun je sturen naar de familie en vrienden die je wilt bedanken voor het leuke afgelopen jaar 2023. Ook kan het zijn dat je zelf niet helemaal goed in je vel hebt gezeten het afgelopen jaar. Je wilt iemand dan bedanken die je heeft gesteund in die moeilijke tijd. Stuur iemand een leuke kerstkaart met een kerst tekst of spreuk met daarin een bedankje op. Diegene zal het heel erg waarderen en erg op prijs stellen.

Kerst tekst bedankt voor op een kaartje
Kerst tekst bedankt voor op een kaartje (Greetz.nl)

Kerst teksten bedankt voor op een kaartje

 • De hemel is bezaaid met gouden sterren,
  die blinken in het schijnsel van de maan.
  Maar het allermooiste van die vele lichtjes
  zie ik nog altijd in jouw ogen staan
 • Één dag in de wolken geeft je een zalig gevoel.
  Zo wensen wij jullie 365 zalige dagen toe.
  Vrolijk kerstfeest en gelukkig nieuwjaar.
 • Wij wensen je
  een vrolijke kerst vol warmte en licht
  dan kan die niet meer stuk
  en voor het nieuwe jaar
  gezondheid, plezier en veel geluk
 • With all good wishes for Christmas
  and every happiness
  in the coming year
  from …
 • Aan onze kerstboom
  hangt voor jou
  heel stil tussen het groen
  naast een grote ster
  ook een lieve vredeswens
  we wensen je ’n Zalige Kerst
  en een positief nieuwjaar!

Bedankt tekst voor de kerst

Gedichten Kerst bedankt:

 • Onze nieuwjaarskaart
  voor bijzondere mensen
  met gelukwensen
  geluk in jullie leven
  en gelukkig met elkaar!
 • G elukkig nieuwjaar
  E erlijke mensen om je heen die
  L iefde uitstralen
  U itzinnig genietend van onze
  K netterende beste wensen
 • Geluk vloeit elke dag
  door een tevreden hart
  gelukkig nieuwjaar
  wens ik jou van harte en
  een warme vriendschapsstroom
 • Voor het nieuwe jaar
  geluk het ganse jaar door
  hoop in de lente
  zorgt voor zomerse warmte
  heerlijke herfstdagen en
  winterse geborgenheid

Bedankt voor het fijne jaar en gelukkige kerstdagen

Kerst tekst bedankt

Kerst zinnen bedankt voor de jaarwisseling

Licht in ieders ziel
brengt schoonheid tot leven
harmonie in ons hart
in deze rust bloeit vrede
mooie kerstdagen gewenst

Kerst is verlossing
van het materiële
diep binnen voelen
wat nu echt belangrijk is
hoe geven gelukkig maakt

Buiten giert de wind
binnen is het gezellig
knus rond de kerstboom
pakjes wachten geduldig
op onze lieve vrienden

We komen tot rust
bij een glaasje rode wijn
tijd voor dankbaarheid
kerst is een hergeboorte
die onze vriendschap verdiept

Meer bedankt teksten voor de kerstperiode

Kerst is niet alleen een tijd van vreugde en feestelijke vieringen, maar ook een periode waarin we onze waardering en dankbaarheid voor anderen willen uiten. Het is een gelegenheid om te reflecteren op het afgelopen jaar en de mensen om ons heen te bedanken voor hun steun, liefde en bijdragen aan onze levens. Hier zijn voorbeeldzinnen van kerstspreuken en kerstteksten die je kunt gebruiken om iemand op een speciale manier te bedanken tijdens deze feestelijke periode.

 1. “In deze betoverende kersttijd wil ik mijn oprechte dankbaarheid uitspreken voor de warmte en genegenheid die je het hele jaar door met me hebt gedeeld. Jouw vriendschap is het mooiste geschenk dat ik ooit heb ontvangen. Fijne kerstdagen!”
 2. “Tijdens deze kerstperiode wil ik even stilstaan en mijn oprechte dankbaarheid uitspreken voor de onvoorwaardelijke steun die je me hebt geboden. Jouw vriendelijkheid en begrip hebben mijn dagen helderder gemaakt. Ik hoop dat je een magische kerst hebt!”
 3. “Kerstmis is een tijd van liefde en dankbaarheid, en ik wil deze gelegenheid aangrijpen om jou te bedanken voor de geweldige momenten die we samen hebben gedeeld. Jouw aanwezigheid verlicht mijn leven als een fonkelende kerstster. Fijne feestdagen!”
 4. “In deze feestelijke tijd van het jaar wil ik mijn oprechte dankbaarheid uiten voor de overvloed aan zegeningen die je in mijn leven hebt gebracht. Jouw vrijgevigheid en liefde hebben mijn hart verwarmd. Ik wens je een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!”
 5. “Kerstmis herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om dankbaar te zijn voor de mensen die ons leven verrijken. Jij bent een van die bijzondere mensen, en ik wil je bedanken voor de warmte die je in mijn wereld hebt gebracht. Fijne feestdagen!”
 6. “Te midden van alle feestvreugde en kerstverlichting wil ik een moment nemen om jou te bedanken voor je onbaatzuchtige toewijding en liefde. Jouw vriendelijkheid schijnt als een kerstkaars in mijn leven. Ik hoop dat je omringd bent door liefde en geluk tijdens deze kerstdagen.”
 7. “Kerstmis is de perfecte tijd om mijn oprechte waardering voor jou uit te spreken. Je bent als een kerstengel die over mijn leven waakt, en ik ben dankbaar voor de warmte die je brengt. Moge jouw kerst magisch zijn en gevuld met liefde.”
 8. “In het licht van de kerstboom wil ik mijn diepe dankbaarheid uiten voor de gulle gaven van vriendschap, begrip en steun die je het hele jaar door met me hebt gedeeld. Jouw aanwezigheid maakt mijn wereld stralender. Fijne kerstdagen!”
 9. “Kerst herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om liefde en dankbaarheid te delen. Dank je wel voor de onvergetelijke momenten, de lachsalvo’s en de troostende woorden. Jouw vriendschap is het mooiste kerstcadeau ooit. Gelukkige feestdagen!”
 10. “Terwijl de sneeuw zachtjes neerdaalt en de kerstbellen klingelen, wil ik even stilstaan en jou bedanken voor de warmte die je in mijn leven hebt gebracht. Jouw vriendelijkheid is als een kerstwonder dat mijn dagen verlicht. Ik wens je een vrolijk kerstfeest en een schitterend nieuwjaar!”
 11. “Kerstmis is niet alleen een seizoen van gaven, maar ook een tijd om dankbaarheid te uiten voor de waardevolle mensen in ons leven. Dank je wel voor je onvoorwaardelijke steun en liefde. Jouw aanwezigheid maakt mijn kerst extra bijzonder. Fijne feestdagen!”
 12. “Te midden van de feestelijke drukte wil ik even stilstaan en mijn diepe dankbaarheid uiten voor de liefdevolle momenten die we hebben gedeeld. Jij bent als een fonkelende kerstster die mijn leven verlicht. Moge je kerst gevuld zijn met vreugde en warmte.”
 13. “Kerstmis is de tijd van het jaar waarin we stilstaan bij de zegeningen en de geliefden om ons heen waarderen. Ik wil je bedanken voor de onvergetelijke momenten, de lachsalvo’s en de steun die je me hebt geboden. Fijne kerstdagen!”
 14. “Terwijl de sneeuwvlokken zachtjes neerdalen, wil ik mijn oprechte dankbaarheid uitspreken voor de kostbare geschenken van vriendschap en liefde die je me hebt gegeven. Jouw genegenheid is als een warme deken op een koude winteravond. Ik wens je een sprankelend kerstfeest!”
 15. “Kerst is een tijd van samenzijn en dankbaarheid, en ik wil graag mijn waardering uiten voor de bijdragen die je aan mijn leven hebt geleverd. Jouw vriendelijkheid en begrip hebben mijn dagen verlicht. Moge je kerst gevuld zijn met vreugde en liefde.”

Deze voorbeeldzinnen kunnen dienen als inspiratie om je gevoelens van dankbaarheid en waardering op een warme en feestelijke manier over te brengen tijdens de kerstperiode. Of je nu een kaart schrijft, een bericht stuurt of iemand persoonlijk bedankt, het belangrijkste is dat je oprechte gevoelens van dankbaarheid deelt en de kerstsfeer van liefde en waardering verspreidt.

Kerst teksten om iemand te bedanken helpen je bij het schrijven van een leuk kaartje. Een kaartje met een leuke bedankt kerst tekst is heel leuk om te geven. Iemand zal er heel blij mee zijn. Gebruik bovenstaande bedankt kerst teksten en spreuken voor op een kaartje, en bedank iemand voor zijn hulp, aanwezigheid of liefde van het afgelopen jaar.

Last updated: dinsdag 28 november 2023

1 Reactie

 1. Bedankt voor je artikel over kerstteksten voor bedankkaartjes. Als ervaringsdeskundige in persoonlijke ontwikkeling en gezondheid, begrijp ik het belang van het uiten van dankbaarheid, vooral tijdens de feestdagen. Jouw collectie van kerstteksten biedt een prachtige manier om waardering en dankbaarheid te uiten. Ik heb ontdekt dat dergelijke gebaren een positieve impact hebben op zowel persoonlijke als professionele relaties, wat goed aansluit bij jouw suggesties.

  Nogmaals bedankt voor het delen van je inzichten. Ik kijk uit naar meer van je posts!

  Vriendelijke groeten,
  Martijn Meeuwis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*