Kerst tekst familie

Wat stuur je naar je familie met kerst? Een korte, grappige of inspirerende kerst tekst? Je kunt het allemaal op een kerstkaartje schrijven. Wens elkaar een fijn jaar toe wanneer het even iets minder ging dit jaar of schrijf een mooie kerst tekst aan de schoonfamilie. Je kunt de kerst tekst familie aanpassen hoe je dat zelf wilt. Een familie is heel belangrijk en kan je helpen wanneer het niet goed met je gaat. Met je familie kun je ook je successen delen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Kerst teksten & Kerstwensen
Alle kerst teksten
Kerstkaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
 • Kerstteksten, wensen en spreuken!
 • Kerstkaartjes met voorbeelden
 • Bekijk ook de meest gebruikte teksten voor 2023 - 2024!

MEEST GEKOZEN Greetz kerstteksten >>

Vrolijk kerstfeest en een warm en liefdevol nieuwjaar.

Op deze pagina vind je de leukste en mooiste familie teksten voor kerst. Kerst is bij uitstek een familiefeest. Lekker eten en drinken. Met kerst wordt de geboorte van Jezus gevierd. Het is eigenlijk net een verjaardag. Gebruik bovenstaande teksten over familie op een kaartje of voor in een gedicht. Je kunt de kerst teksten gebruiken ter inspiratie op een kerstkaartje voor kerst.

Het is natuurlijk ook mogelijk om de familie kerst teksten letterlijk te kopiëren naar een kerstkaartje.

Kerst tekst familie voor op een kaartje
Kerst tekst familie voor op een kaartje (Greetz.nl)

Kerst tekst familie voor op een kaartje

 • Laten we het nieuwe jaar welkom heten, dat fris is en nieuw. Laat ons genieten van elk moment dat het met zich meebrengt. Laten we vieren dat het nieuwe jaar eraan komt! Vrolijk kerstfeest!
 • Moge de vrede en vreugde die je met kerstmis voelt, je het hele jaar blijven vergezellen. Ik wens je het allerbeste voor het komende jaar
 • Geloof maakt alles mogelijk. Hoop maakt dat alles werkt. Liefde maakt alles mooi. Ik wens je alle drie toe in het nieuwe jaar
 • Ik hoop dat dit kerstfeest en het nieuwe jaar net zo speciaal en uniek zijn als jij bent. Ik wens je al het goede voor het nieuwe jaar
 • Laten we voor het nieuwe jaar de lat zo hoog leggen
  dat we er vlot onderdoor kunnen
 • Neem het blauw van de zee,
  meng er het blauw van de lucht bij,
  neem dan ook het wit van een zeil
  en veeg het bij de andere kleuren,
  dan wordt 2024 roze

Kerst met familie

Gedichten kerst over familie

Ik wens je een jaar,
zoals een lekkere kop koffie
of een goeie fles wijn,
want zo zou het het ganse jaar moeten zijn
happy new year
Het nieuwjaar komt eraan

Veel geluk en wijsheid tijdens de kerstdagen en in het nieuw jaar

Zo’n mooi kerstfeest toegewenst als jullie je maar kunnen wensen en alle goeds voor [jaartal]

We wensen jullie een fijne kerst en een spetterend nieuw jaar.
Veel geluk in grote en kleine dingen
maar bovenal gelukkig met elkaar

Familie kerst tekst
Bron: Greetz.nl
Kerstwensen familie
 • Een kerstkaart
  met wat lieve woorden
  en een goede wens
  die stuur ik jou
  van mens tot mens
 • Zing samen dit lied
  en kijk naar elkaar:
  Ik wens je een vrolijk kerstfeest
  en een gelukkig nieuwjaar!
 • Jij zou het als een kerstengel
  erg goed doen!
  Vandaar kerstgroetjes
  en een dikke zoen!
 • Met deze ster wil ik je laten weten
  Dat ik aan je denk, je niet ben vergeten
  Jij zou het als een kerstengel erg goed doen,
  Vandaar kerstgroetjes en een dikke zoen!
  Met deze ster wil ik je laten weten,
  dat ik aan je denk, je niet ben vergeten. 

Meer kerstteksten over familie

 1. Kerstmis is de tijd van het jaar waarin we samenkomen met onze dierbaren, de warmte van familie delen en onze harten vullen met liefde en vreugde.
 2. Gezegend kerstfeest voor mijn geweldige familie! Moge onze dagen gevuld zijn met lachen, liefde en onvergetelijke momenten die ons nog dichter bij elkaar brengen.
 3. Familie is als een kerstcadeau, het is iets speciaals dat het hele jaar door blijft schijnen. Laten we tijdens deze feestelijke periode extra genieten van elkaars gezelschap en waarderen wat we samen hebben.
 4. In de warmte van ons huis en het licht van de kerstboom voel ik me gezegend met de meest geweldige familie. Laten we samen herinneringen maken en de magie van Kerstmis omarmen.
 5. Kerst brengt niet alleen geschenken onder de boom, maar ook de waardevolle gave van familie. Laten we deze dagen koesteren en de banden die ons verbinden versterken.
 6. Moge de vreugde van Kerstmis ons huis vullen en onze harten verenigen in liefde. Samen vormen we een warme en liefdevolle familie, en dat is het grootste geschenk van allemaal.
 7. Kerstavond is als een betoverend sprookje, en onze familie is de hoofdrolspeler in dit prachtige verhaal. Laten we genieten van elk magisch moment samen.
 8. Familie is waar liefde bloeit, en tijdens Kerstmis bloeit deze liefde nog meer. Laten we de lichten van onze harten laten schijnen en de wereld laten zien hoe sterk onze familieband is.
 9. Kerst is niet compleet zonder de warmte van familie. Laten we genieten van elkaars gezelschap, glimlachen om oude herinneringen en proosten op de nieuwe die we samen zullen maken.
 10. Terwijl de sneeuw zachtjes valt en de kaarsen branden, voel ik me omringd door de liefde van mijn familie. Kerstmis is de tijd om dankbaar te zijn voor deze kostbare banden die ons verbinden.
 11. De mooiste kerstcadeaus kunnen niet worden ingepakt. Ze zijn de glimlach van een geliefde, de warmte van een knuffel en de vreugde van samen zijn met familie.
 12. Onze familie is als een kerststal, gevuld met liefde, vrede en wonderen. Laten we deze heilige tijd gebruiken om onze banden te versterken en onze harten te vullen met dankbaarheid.
 13. Kerstmis herinnert ons eraan dat het niet gaat om de geschenken, maar om de liefde die we delen met degenen die het dichtst bij ons staan. Laten we samen genieten van de eenvoudige vreugde van samenzijn.
 14. Tijdens Kerstmis straalt de liefde van onze familie helderder dan welke ster dan ook. Moge deze stralende liefde ons verlichten en ons pad verhelderen in het komende jaar.
 15. Onze familie is als een kerstkoor, elke stem uniek maar samen creëren we een prachtig melodieus geheel. Laten we zingen van vreugde, liefde en harmonie tijdens deze feestelijke dagen.
 16. Kerstmis is de tijd waarin we de deur van ons hart wijd openzetten voor familie. Laten we samen een gezellige sfeer creëren en genieten van elkaars gezelschap.
 17. In het hart van de winter brengt onze familie warmte en troost. Laten we samen genieten van de kleine wonderen van Kerstmis en de magie van deze tijd van het jaar omarmen.
 18. Familie is als een kerstboom, met elk lid als een schitterende versiering die de gezamenlijke pracht compleet maakt. Laten we trots zijn op onze familie en de liefde vieren die ons verbindt.
 19. Kerstmis is de tijd waarin we de liefde en vreugde delen met degenen die het dichtst bij ons staan. Moge onze familiebanden sterker worden en onze harten overlopen van geluk.
 20. Elk kerstfeest brengt een nieuw hoofdstuk van herinneringen met onze familie. Laten we deze bladzijden samen schrijven en de vreugde van Kerstmis vieren met een glimlach op ons gezicht.
 21. Familie is de kerstkrans die onze deur siert met liefde en warmte. Laten we deze feestelijke tijd gebruiken om die banden te eren en te koesteren.
 22. Tijdens deze kerstperiode kijken we niet alleen naar de lichtjes aan de boom, maar ook naar de schittering in de ogen van onze geliefden. Moge de vreugde van ons samenzijn ons hart verwarmen.
 23. Kerstmis is als een betoverend verhaal, en onze familie is het plot dat ons door alle pagina’s leidt. Laten we samen genieten van elk hoofdstuk en de liefde vieren die ons verbindt.
 24. Onze familie is de grootste zegen die we tijdens Kerstmis mogen vieren. Moge de liefde en harmonie die we delen ons leiden naar een vreugdevol nieuw jaar.
 25. Kerstmis herinnert ons eraan dat de beste cadeaus niet in winkels worden gekocht, maar in het hart van onze familie worden gevonden. Laten we deze liefde delen en koesteren tijdens de feestdagen en daarbuiten.

Wil je je familie een leuke kerstkaart sturen? Stuur je familie dan een kerstkaart met een passende of persoonlijke tekst erop. Hierboven vind je een aantal passende kerst teksten voor op een kerstkaartje 2023. Schrijf de leukste kerst tekst op een kaartje en wens elkaar fijne kerstdagen en een gezond nieuwjaar.

Last updated: dinsdag 28 november 2023

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*