Kerst tekst vriend

Een vriend is belangrijk in het leven. Je kunt veel met hem delen, slechte momenten maar ook leuke momenten. Samen lachen en praten. Genieten van de mooie dingen in het leven. Je wilt natuurlijk je vriendschap met je vriend met kerst een leuke kaart sturen met een passende kerst tekst erop. Gebruik de teksten en spreuken op deze pagina om een leuke kerstkaart voor een vriend te maken. Veel plezier met het uitzoeken van een passende kerstwens voor een vriend.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Kerst teksten & Kerstwensen
Alle kerst teksten
Kerstkaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
 • Kerstteksten, wensen en spreuken!
 • Kerstkaartjes met voorbeelden
 • Bekijk ook de meest gebruikte teksten voor 2023 - 2024!

MEEST GEKOZEN Greetz kerstteksten >>

De hele wereld lijkt twee dagen veel warmer en vriendelijker. Met kerst wordt de geboorte van Jezus van Nazareth gevierd. Lekker met familie en vrienden eten en drinken. Lachen bij de open haard. Knus en gezellig binnen zitten. Een heerlijke tijd. Met kerst komen vrienden bij elkaar om het samen gezellig te hebben.

Een leuke kerst tekst voor een vriend op een kerstkaartje is leuk om naar elkaar te sturen. Zeker naar die vriend die het even moeilijk heeft.

kerst teksten vriend
kerst tekst vriend voor op een kaartje (Greetz.nl)

Kerst tekst vriend voor op een kaartje

 • Zing samen dit lied
  En kijk naar elkaar:
  Ik wens je een vrolijk kerstfeest
  en een gelukkig nieuwjaar
 • Buiten is het koud sneeuwvlokjes dwarrelen omlaag
  binnen brand de open haard gestaag
  Heel de familie rond de kerstboom bij elkaar
  om weer kerst te vieren en te proosten op het nieuwe jaar
 • Wij wensen jullie:
  Een Kerstmis vol warmte en licht
  dan kan die niet meer stuk
  en een nieuw jaar vol geluk
 • Veel vriendschap en vrede toegewenst met Kerstmis
  En voor [jaartal] al het beste op het werk en in je privé situatie.
 • Kerstliedjes klinken
  kerstballen blinken
  Harten gevuld met liefde en geluk
  Deze kerst kan niet meer stuk!

Kerst tekst vriend

 • De tijd van huiselijke warmte
  buiten is het fris
  dat kan maar een ding betekenen
  het is Kerstmis
 • Speciaal voor jou is dit mijn kerstwens
  oprecht en uit het hart
  Gezondheid en heel veel geluk
  en vreugde op je pad
 • Ergens in een hoekje van de kelder
  staat een fles vol tintelende wijn
  en we beloven nu die gaat pas open
  als jullie weer gezellig bij ons zijn
 • Een spetterend Nieuwjaar
  De beste wensen
  De beste wensen voor het nieuwe jaar
  Een schitterend Nieuwjaar
  Een schitterend [jaartal]
  Een relaxed Nieuwjaar
 • Ik heb een vrolijk berichtje
  voor als het donker wordt
  hier is een helder lichtje
  al brandt het nog zo kort

Kerst

Gedichten kerstkaartje vriend

Een lief woord
En een vrolijk gedicht
Speciaal met kerstwensen
Aan jou gericht!

Een lichtje
in een donkere tijd
is iets dat warmte geeft
en je hart verblijdt

Alles wat ik voor kerst wil is niet met geld te koop

Sterretjes twinkelen, kerstballen rinkelen, duizenden engeltjes op een rij,
de liefste die ben jij!

Een lief woord, een vrolijk gedicht , met kerstwensen aan jou gericht

Deze kerst heb ik niets te wensen, ik heb jou!

Wees blij met Kerstmis en vier het met elkaar
want Kerstmis komt maar eens per jaar!

Kerstwensen voor een vriend

Kerst is een tijd van vreugde, warmte en samenzijn. Het is het perfecte moment om je vrienden te laten weten hoeveel ze voor je betekenen en hoe dankbaar je bent voor hun vriendschap. Kerstspreuken en kerstwensen bieden een mooie manier om deze gevoelens te uiten en een glimlach op het gezicht van je vrienden te toveren tijdens deze feestelijke periode.

 1. “Kerst brengt magie in de lucht, en jouw vriendschap brengt magie in mijn leven. Moge deze kerst gevuld zijn met warmte, liefde en vreugde voor jou en je dierbaren.”
 2. “In de sprankelende lichten van de kerstboom zie ik de schittering van onze vriendschap. Laten we deze feestelijke tijd vieren met een hart vol dankbaarheid en liefde. Fijne kerstdagen, mijn vriend!”
 3. “Een vriend zoals jij is het mooiste geschenk dat ik ooit heb gekregen. Moge je kerst gevuld zijn met geluk, gezondheid en de gezelligheid van dierbaren om je heen. Cheers op onze vriendschap!”
 4. “Tijdens deze betoverende kerstdagen herinner ik me de kostbare momenten die we samen hebben gedeeld. Moge je hart verwarmd worden door de liefde en vreugde die de kersttijd met zich meebrengt. Gelukkige kerstdagen, mijn vriend!”
 5. “Kerst is niet compleet zonder vrienden zoals jij. Jouw vriendschap is het beste cadeau dat ik me ooit had kunnen wensen. Ik hoop dat deze feestdagen je zullen omringen met liefde, lachen en onvergetelijke momenten.”
 6. “De kerstboom staat stralend, net zoals mijn hart wanneer ik aan onze vriendschap denk. Moge deze kerst gevuld zijn met licht, liefde en onvergetelijke momenten. Bedankt voor de warmte die je in mijn leven brengt, mijn vriend.”
 7. “Kerst is de tijd van geven, en ik geef dankbaarheid voor de geweldige vriend die jij bent. Moge je dagen gevuld zijn met geluk, je nachten met rust en je hart met liefde. Fijne kerstdagen, lieve vriend!”
 8. “Terwijl de sneeuw zachtjes neerdwarrelt, denk ik aan de kostbare vriendschap die we delen. Moge jouw kerst net zo betoverend zijn als een winters sprookje, gevuld met warmte en wonderen.”
 9. “In de drukte van de kerstvoorbereidingen, vergeet niet te genieten van de eenvoudige vreugde van vriendschap. Moge je kerst gevuld zijn met lachen, warmte en betekenisvolle momenten met dierbaren. Gelukkige kerst, mijn vriend!”
 10. “Kerst herinnert ons eraan dat het de tijd is om liefde te delen en te koesteren. Ik ben dankbaar voor de liefde en vriendschap die jij in mijn leven hebt gebracht. Moge jouw kerst net zo speciaal zijn als jij bent, mijn vriend.”
 11. “Tijdens deze feestelijke periode wil ik je bedanken voor de steun, de lachbuien en de onvergetelijke herinneringen. Moge je kerst net zo stralend zijn als onze vriendschap. Cheers op vele mooie momenten samen!”
 12. “Net zoals de kerstster aan de hemel schittert, zo schittert onze vriendschap in mijn leven. Moge je kerst gevuld zijn met vreugde, liefde en de warmte van vriendschap. Fijne kerstdagen, mijn dierbare vriend!”
 13. “Kerst is niet alleen een seizoen, maar een gevoel van saamhorigheid en liefde. Moge jouw kerst gevuld zijn met momenten van vreugde, liefde en onvergetelijke herinneringen. Bedankt dat je mijn vriend bent.”
 14. “In de stille nacht van kerst reflecteer ik op de zegeningen van het afgelopen jaar, en een van de grootste zegeningen ben jij, mijn vriend. Moge je kerst gevuld zijn met geluk en warmte.”
 15. “Kerst is een tijd van reflectie en waardering. Ik wil je laten weten hoeveel ik waardeer wat we samen hebben. Moge je kerst gevuld zijn met liefde, lachen en betekenisvolle momenten. Fijne kerst, lieve vriend!”
 16. “Terwijl de kaarsen op de kersttafel branden, herinner ik me de lichtpuntjes van onze vriendschap. Moge deze kerst net zo stralend zijn als de vreugde die jij in mijn leven brengt. Gelukkige kerstdagen, mijn vriend!”
 17. “Een vriendschap als de onze is een kostbaar geschenk dat ik koester, vooral tijdens de feestdagen. Moge je kerst gevuld zijn met liefde, warmte en onvergetelijke momenten. Bedankt voor alles, mijn vriend!”
 18. “Kerst is de tijd van het jaar waarin harten elkaar vinden, en ik ben dankbaar dat het pad van onze vriendschap elkaar heeft gekruist. Moge je kerst gevuld zijn met liefde, vreugde en betekenisvolle momenten. Fijne kerstdagen, mijn vriend!”
 19. “In de magie van kerst ontstaan de mooiste herinneringen. Laten we deze kerst samen nieuwe herinneringen creëren en onze vriendschap vieren. Moge je dagen gevuld zijn met licht en liefde, mijn vriend.”
 20. “Tijdens deze kerstperiode wens ik je niet alleen vreugde en geluk, maar ook een overvloed aan liefde en warmte. Bedankt voor de vriendschap die mijn leven verrijkt. Gelukkige kerst, lieve vriend!”
 21. “Kerst is het seizoen van geven, en mijn hart geeft dankbaarheid voor de vriend die jij bent. Moge deze kerst gevuld zijn met liefde, lachen en betekenisvolle momenten. Bedankt voor alle mooie herinneringen, mijn vriend!”

Hierboven vind je een aantal leuke kerst teksten voor je vriend. Het versturen van een leuke kerstkaart aan je vriend is heel romantisch en liefdevol. Deze kerst teksten zijn bedoeld om te schrijven op een kerstkaart. Bekijk alle kerst teksten en kies de mooiste uit om te sturen.

Last updated: dinsdag 28 november 2023

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*