Tekst kerst oud en nieuw

Ken je dat? Kerststress? Veel mensen hebben daar rond kerst en oud & nieuw last van. Alles moet goed geregeld worden voor kerst en oud & nieuw 2024. Lekker hapjes en drankjes, het vuurwerk moet ingeslagen worden en het huis moet er beeldig uitzien als de familie of vrienden langskomen. Tot slot moeten ook alle kerstkaartjes zijn verstuurd. Wat schrijf je als tekst op een kerstkaartje voor kerst en oud & nieuw? Op deze pagina kom je achter de mooiste wensen voor deze periode.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Kerst teksten & Kerstwensen
Alle kerst teksten
Kerstkaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
 • Kerstteksten, wensen en spreuken!
 • Kerstkaartjes met voorbeelden
 • Bekijk ook de meest gebruikte teksten voor 2023 - 2024!

MEEST GEKOZEN Greetz kerstteksten >>

Kerst en oud & nieuw zijn roerige periodes, maar wel hele leuk periodes. Als de vrienden en familie er éénmaal zitten dan kan het feest beginnen. Eerst heerlijk met z’n allen borrelen en daarna naar de grote tafel om te genieten van al het lekkers wat op tafel staat. Wat zijn leuke teksten voor op een kerstkaartje voor 2024?

Op deze pagina vind je de leukste teksten voor kerst of met oud & nieuw. Ideaal te gebruiken voor op een kerstkaartje. De leukste en grappigste kerst en oud & nieuw teksten zijn hier weergegeven.

Kerst oud en nieuw tekst voor op een kaartje
Kerst oud en nieuw tekst voor op een kaartje

Tekst kerst oud en nieuw voor 2024

 • Moge het nieuwe jaar je alle succes en geluk brengen die je verdient! Vrolijk kerstfeest en een heel gelukkig Nieuwjaar gewenst!
 • Ik wens je Vrede, Hoop en Liefde, Vandaag, Morgen en Altijd. Vrolijk kerstfeest!
 • Kerst is voor mij een kans om jou te vertellen hoe dankbaar ik ben dat jij in mijn leven bent. Ik zou niet weten wat ik zonder jou zou doen. Ik ben heel dankbaar dat jij mijn vriend bent. Moge al je wensen uitkomen deze kerst, je verdient het. Ik wens je een vrolijk kerstfeest en een fantastisch Nieuwjaar!
 • Speciale kerstwensen aan een heel speciaal persoon. Ik wens jou en je familie een fantastisch kerstfeest en een geweldig Nieuwjaar!
 • Het nieuwjaar komt er aan
  we eten een banaan
  Samen gaan we lekker gezellig feesten
  met lekker eten en als dolle beesten
  smullen ,smullen dat doen we graag
  en ik wens jullie een prettige nieuwjaar

Gelukkig nieuwjaar (1)

Tekst kerst oud en nieuw voor op een kaartje:

 • Luier de lui,
  ik ben weer in een goede bui!
  Plopper de plop
  onze vriendschap daar fleur ik van op!
  Klusser de klus,
  speciaal voor jullie een dikke kus
  en een happy [jaartal]

Een knallende kerst en een spetterend [jaartal] toegewenst.
De directie en personeel van [bedrijf] wensen u een Gelukkig Kerstfeest en een voorspoedig [jaartal]

 • Vrede en vreugde aan alle mensen van goede wil. Een zalig kerstfeest en een mooi nieuwjaar.
  Een inspirerende kersttijd en een positief [jaartal] toegewenst.
 • Voor hele bijzondere mensen
  deze kaart met fijne wensen
  Een goede gezondheid
  en bergen van geluk
  Voorzien van veel gezelligheid
  een heel jaar aan een stuk
 • ‘T Is Kerstmis overal
  we dromen onze dromen
  bij mooi versierde bomen
  van vrede bovenal
  en wensen aan elkaar:
  Sfeervolle Kerstdagen
  en een heel gelukkig Nieuwjaar!

Tekst kerst oud en nieuw

Tekst kerst oud en nieuw 2024 in zinnen:

Voor de laatste dagen van ’t jaar
veel gezelligheid met elkaar
Voor de 365 dagen die dan volgen
veel geluk en weinig zorgen.
Wij wensen jou een jaar met elke dag veel zon
en alleen maar positieve dingen als dat eens even kon.
Veel liefde, vriendschap, gezondheid en geluk
dan kan 2024 zeker niet meer stuk

Dat elke nieuwe dag
Jullie vrede geven mag
en bergen van geluk
Een heel jaar aan een stuk

Bij een nieuwjaar horen wensen
van gezondheid en geluk,
vooral dan voor die mensen
die me helpen stuk voor stuk

Rotjes die knallen
snel achter elkaar
De lucht is vol vuurwerk
het is weer nieuwjaar
Nu ga ik iets zeggen
luistert u al?
Ik hoop dat dit jaar
veel geluk brengen zal

Een witte kerst als in een droom
Met tientallen lichtjes in de boom
Kerstballen blinken
Kerstklokken klinken
De gezelligste tijd van het jaar
Met het hele gezin bij elkaar

Dit kerststerretje
schijnt helder en klaar
dat het de weg mag leiden
naar een gelukkig nieuwjaar!

Oud en nieuw teksten, gelukkig nieuwjaar en de kerst

Kerst:

 1. Kerst is het magische seizoen waarin onze harten worden verwarmd door de gloed van vriendschap en liefde. Moge dit feest van vrede en vreugde je huis vullen met geluk en harmonie.
 2. Tijdens deze feestelijke periode wensen we je gezellige momenten met dierbaren, sprankelende lichtjes die je pad verlichten en een overvloed aan liefde in je hart.
 3. Kerst brengt niet alleen geschenken onder de boom, maar ook warmte in onze harten. Moge de betovering van deze tijd je omringen en je inspireren tot liefdadigheid en vriendelijkheid.
 4. Laat de geest van kerst je leiden naar vrede en vergeving, en moge het nieuwe jaar voor de deur staan vol met kansen en mogelijkheden voor groei en succes.
 5. In deze feestelijke tijd van het jaar, laten we stilstaan bij de zegeningen die we hebben ontvangen en dankbaarheid koesteren voor de liefde en vreugde die onze levens verrijken.
 6. Kerst is het moment om de liefde te delen, vreugde te verspreiden en vrede te omarmen. Moge deze dagen je hart verwarmen en je ziel verlichten.
 7. Terwijl de kerstboom schittert en de kaarsen branden, wensen we je een betoverend kerstfeest vol warmte, gelach en onvergetelijke momenten.
 8. Moge het geschenk van liefde en vriendschap je deze kerst vervullen, en moge de komende dagen worden gevuld met hoop en positieve veranderingen.
 9. Kerst herinnert ons eraan dat het niet om de cadeautjes gaat, maar om de liefde die we delen. Laten we deze liefde verspreiden en samen een stralend nieuw jaar tegemoet gaan.
 10. In deze kersttijd, laten we vrede en vreugde niet alleen in ons huis brengen, maar ook in de harten van degenen die het het meest nodig hebben.

Oud en Nieuw:

 1. Terwijl we afscheid nemen van het oude jaar, laten we de deur openen voor nieuwe avonturen en kansen in het jaar dat voor ons ligt. Gelukkig nieuwjaar!
 2. Laat het oude jaar achter je met dankbaarheid voor de lessen die het bracht en verwelkom het nieuwe jaar met open armen vol hoop en optimisme.
 3. Moge het nieuwe jaar worden gevuld met gelach, liefde en de vervulling van dromen. Proost op een jaar vol nieuwe mogelijkheden en prachtige herinneringen.
 4. Terwijl de klok middernacht slaat en vuurwerk de lucht verlicht, laten we samen toasten op een nieuw jaar vol belofte, hoop en onbegrensde mogelijkheden.
 5. Laat oude angsten achter in het voorbije jaar en omarm het nieuwe jaar met moed en vastberadenheid. Moge het gevuld zijn met vreugde, succes en vervulling.
 6. Een nieuw jaar staat voor de deur, als een blanco pagina vol mogelijkheden. Laten we samen de pen oppakken en een verhaal schrijven dat gevuld is met liefde, groei en avontuur.
 7. Moge het nieuwe jaar je pad verlichten met succes en geluk, en moge je dromen werkelijkheid worden. Laten we samen het avontuur van 365 nieuwe dagen omarmen.
 8. Terwijl we het oude jaar afsluiten, laten we met opgewonden verwachtingen het nieuwe jaar begroeten. Moge het gevuld zijn met liefde, vreugde en onvergetelijke momenten.
 9. Op de drempel van het nieuwe jaar, laten we terugkijken met waardering en vooruitkijken met verwachting. Moge het komende jaar een reis zijn vol verrassingen en succes.
 10. Een nieuw jaar biedt een frisse start en nieuwe kansen. Laten we samen de champagne laten knallen en proosten op een jaar vol liefde, gezondheid en voorspoed.

Hierboven vind je de leukste en mooiste kerst oud en nieuw teksten voor 2024 voor op een kaartje. Heel leuk om te geven en om te krijgen. Maak gebruik van deze gratis teksten om mooie en originele kerstkaartjes te versturen. Informatie toevoegen aan deze pagina? Reageer dan hieronder. Wij stellen het op prijs als je de pagina wilt delen, zo kunnen we het artikel nog beter en uitgebreider gaan maken.

Last updated: dinsdag 28 november 2023

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*