Bijzondere kerst teksten

Wil je dit jaar een bijzondere tekst op je kerstkaart voor 2023 – 2024? Een tekst die niet iedereen gebruikt? De tekst “Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar” kent iedereen en wordt ook door de meeste mensen gebruikt. Op deze pagina vind je de meest bijzondere teksten voor op een kerstkaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Kerst teksten & Kerstwensen
Alle kerst teksten
Kerstkaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
 • Kerstteksten, wensen en spreuken!
 • Kerstkaartjes met voorbeelden
 • Bekijk ook de meest gebruikte teksten voor 2023 - 2024!

MEEST GEKOZEN Greetz kerstteksten >>

Met deze teksten val je zeker op tussen alle standaard kerstteksten. Er zijn diverse bijzondere kerstteksten te vinden, zoek de tekst die het beste bij je past en gebruik deze tekst ter inspiratie of voor op een kaartje. Wij wonen hier in het mooie Nederland, en hebben het goed voor elkaar. Met kerst stuur je ook kaartje met bijzondere kerst teksten naar vrienden en familie. Een bijzondere kerst tekst is heel leuk om te krijgen. Unieke kerst teksten maken kerstkaarten persoonlijk.

Veel mensen weten niet precies wat ze op een kerstkaartje moeten schrijven als bijzondere kerst tekst. Wij helpen je er een handje bij door hieronder een aantal bijzondere kerstteksten te zetten.

Bijzondere kerst tekst voor op een kaartje
Bron: Greetz

Bijzondere kerst teksten voor op een kaartje

 • Elk nieuwjaar groeien
  bij mij goede voornemens
  dankbaar leven krijgt
  dit jaar mijn volle aandacht
  eenvoudig met een vriend als jij
 • Zoete zondagen
  mysterieuze maandagen
  dankbare dinsdagen
  wonderbare woensdagen
  dromerige donderdagen
  vriendelijke vrijdagen
  zorgeloze zaterdagen
  het gans jaar door
 • Een jaar vol kansen
  om vreugde te ontdekken
  waarin jouw dromen
  realiteit worden en inzet
  leidt naar nieuwe horizonten
 • Een kerstboom vol sfeer
  ballen, lichtjes en pakjes
  met voor iedereen
  een persoonlijke kerstwens
  speciaal voor jou vreugde en
  goede gezondheid op je pad

Bijzondere kerst teksten

Bijzondere kerst teksten en gedichten

 • Kerst is een echt feest
  van familie en vrienden
  we heffen ons glas
  onze harten zijn gevuld
  met mooie wensen voor elkaar
 • Heel ver hier vandaan
  heeft de kerstman heel zeker
  de mooiste kerstboom
  maar heel dicht bij mij vier ik
  kerst met mijn liefste vrienden

We wensen je
Een vrolijk eind
Een goed begin
En een jaar volkomen
naar je zin!

 • Zorg ervoor dat in dit nieuwe jaar
  Uw hart een bloem is
  Die elke dag weer bloeit!
 • Voor speciale mensen
  Deze mooie wensen:
  Met kerst veel lichtjes en een hagelwit sneeuwtapijt
  Voor [jaartal] veel succes en vrolijkheid!

Bijzondere kerst teksten en zinnen

 • Een piepkleine ster lag gisteren voor mijn deur
  Ze was heel bijzonder, dat zag je aan haar kleur!
  Dus stuur ik jullie deze ster, ze is een bode van geluk
  Hopelijk kan jullie nieuwe jaar nu al niet meer stuk!
  Gezellige kerstdagen en een spetterend eindejaar?
 • Een kleine, welgemeende kerstwens
  voor ieder dier en elk mens:
  Vrede en harmonie op aarde.
  En laat een ieder in zijn waarde
 • Fijne kerst en gelukkig Nieuwjaar!
  dat zeggen we nonchalant tot elkaar.
  Een paar simpele woorden, snel gezegd.
  Maar ik meen ze wel oprecht

Meer:

Sprankelend zilver, glanzend goud
kerstfeest voor mij is
liefde en vergiffenis
geuren uit het dennenwoud

Mijn kerstwens voor het nieuwe jaar..
leef intenser dan voorheen
je hebt elkander slechts te leen
wees daarom zuinig op elkaar

Wij sturen jullie deze koude winterdagen de warmste wensen:
Een mooi kerstfeest
Een knallend uiteinde
Een gelukkig Nieuwjaar!

Meer bijzondere kerstwensen

Kerst is een tijd van vreugde, samenzijn en het delen van liefdevolle wensen. Het is een periode waarin de magie van het seizoen ons inspireert om vriendelijkheid te tonen en warmte te verspreiden. Bijzondere kerstwensen kunnen een extra betekenisvolle touch geven aan deze feestelijke tijd. Hier zijn enkele voorbeeldzinnen die je kunt gebruiken om je kerstgroeten op een unieke en speciale manier over te brengen:

 1. “Moge de fonkelende lichtjes van Kerstmis je pad verlichten en de warmte van de feestdagen je hart vervullen met vreugde en liefde.”
 2. “In deze betoverende tijd van het jaar wens ik je meer dan alleen cadeautjes onder de boom – moge je omringd zijn door liefdevolle mensen en momenten die je koestert.”
 3. “Laat de sneeuwvlokken van geluk neerdalen op jou en je dierbaren, en mogen jullie dagen gevuld zijn met lachende gezichten en hartverwarmende herinneringen.”
 4. “Kerst is een tijd van wonderen, en ik hoop dat deze feestdagen je leven vullen met onverwachte vreugde en schitterende momenten.”
 5. “Moge de geur van versgebakken koekjes en de klanken van kerstliederen je huis vullen, en moge de magie van Kerstmis je ziel verwarmen.”
 6. “Terwijl je de lichten aansteekt en de kerstboom versiert, hoop ik dat de vreugde van het seizoen niet alleen in je huis is, maar ook in je hart.”
 7. “Kerstmis is de tijd van het jaar om liefde te delen. Moge jouw hart overlopen van liefde en mogen al je dromen uitkomen in het nieuwe jaar.”
 8. “Net zoals een sneeuwvlok uniek is, zo zijn ook jouw kerstwensen. Moge elk moment van deze feestdagen net zo bijzonder zijn als jij bent.”
 9. “In deze feestelijke tijd van het jaar wil ik je herinneren aan de ware betekenis van Kerstmis – een tijd van liefde, vergeving en vrede.”
 10. “Moge het geluid van gelach en het gevoel van vreugde je huis vullen, en moge deze kerst voor altijd in je hart worden gegrift.”
 11. “Kerstmis is niet alleen een seizoen, het is een gevoel. Ik hoop dat dit magische gevoel je vergezelt tijdens de feestdagen en verder.”
 12. “Laat ons proosten op vriendschap, op liefde, op vreugde. Moge deze kerst gevuld zijn met warmte en hartelijkheid voor jou en degenen die je liefhebt.”
 13. “Terwijl de sterren aan de hemel fonkelen, wens ik je een kerst vol schitterende momenten en een nieuw jaar vol hoop en kansen.”
 14. “Mag deze kerst een symfonie van vreugde zijn, gespeeld door de liefde van vrienden en familie, en moge je dagen worden verlicht door de melodie van geluk.”
 15. “In de magie van kerst schuilt de kracht van verbinding. Moge je omringd zijn door de liefde van degenen die je dierbaar zijn, en moge deze liefde je het hele jaar door begeleiden.”
 16. “Kerst is als een betoverend sprookje. Moge jouw verhaal dit seizoen gevuld zijn met liefdevolle hoofdstukken en onvergetelijke momenten.”
 17. “Laat de ster van Bethlehem je de weg wijzen naar vrede en harmonie. Moge je kerstverhaal een inspiratie zijn voor anderen en een weerspiegeling van liefde.”
 18. “Kerstmis is het feest van licht en liefde. Moge je huis verlicht zijn met de warmte van vriendschap en de schittering van familiebanden.”
 19. “Terwijl we het oude jaar afsluiten en een nieuw jaar begroeten, hoop ik dat jouw kerstwensen een brug mogen slaan tussen mooie herinneringen en opwindende toekomstige avonturen.”
 20. “In de stilte van een besneeuwde nacht en onder de glinsterende sterren, stuur ik je mijn oprechte kerstwensen voor een tijd van vreugde, liefde en vrede.”
 21. “Moge je hart het ritme van vreugde voelen, je ziel de melodie van liefde horen en je leven een symfonie van geluk worden tijdens deze feestdagen.”
 22. “Kerstmis is als een kleurrijk schilderij. Moge de penseelstreken van vreugde, vrede en liefde je dagen kleuren en je hart verwarmen.”
 23. “Laat de sterren aan de hemel getuige zijn van je glimlach, en moge elke twinkelende ster je herinneren aan de bijzondere momenten van dit seizoen.”
 24. “Kerstmis is de tijd waarin we dichter bij elkaar komen. Moge deze feestdagen de banden van liefde versterken en nieuwe hoofdstukken van geluk inluiden.”
 25. “Terwijl de sneeuwvlokken zachtjes neerdalen, hoop ik dat ze geluk en voorspoed met zich meebrengen, en moge elke vlok een wens zijn die uitkomt.”
 26. “In deze feestelijke tijd van het jaar, wanneer de wereld bedekt is met een deken van sneeuw, hoop ik dat je hart wordt verwarmd door de liefde van vrienden en familie.”
 27. “Kerst is als een magisch boek. Moge elk moment een nieuw hoofdstuk zijn van geluk en elke pagina gevuld zijn met de betovering van vreugde.”
 28. “Moge deze kerst een symfonie zijn van gelach, een overvloed aan liefde en een crescendo van vrede in je hart en in de wereld om je heen.”
 29. “Laat de geest van kerst niet alleen op kerstavond binnenkomen, maar mag het een constante metgezel zijn in je leven, het hele jaar door.”
 30. “Kerstmis is als een prachtig gedicht. Moge elke regel gevuld zijn met liefde, elke strofe met vreugde en elk vers met hoop voor de toekomst.”

Hierboven vind je een aantal bijzondere kerst teksten om iemand te bedanken voor het afgelopen jaar. Deze kerst teksten zijn ideaal voor op een kaartje. Het is een kleine moeite en een klein gebaar om te geven, het is echter een groot genot om een unieke kerst tekst op een kerstkaartje te krijgen.

Last updated: maandag 27 november 2023

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*