Nieuwjaarswensen 2024

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste teksten voor de kerst:

Kerst
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Maak hierboven je keuze. Je hebt de keuze uit:

 • Voor wie is de tekst
 • Wat voor tekst zoek je
 • Welke soort heb je nodig.
Je ziet direct de mooiste kerst teksten voor een kerstkaartje.

Kerstkaart teksten en wensen

Voor velen is 31 december de mooiste dag van het jaar. De volgende dag is het nieuwe jaar aangebroken en tussendoor wordt er vuurwerk afgestoken, oliebollen gegeten en gezellig met familie en vrienden een drankje genuttigd. Uiteraard horen daar ook de nieuwjaarswensen bij. Veel plezier met het uitzoeken van een bijzondere tekst.

Ga naar de NIEUWJAARSWENSEN 2024

 • Nieuwjaar teksten, wensen en spreuken!

 • Kerstkaartjes met voorbeelden

 • Bekijk ook de meest gebruikte nieuwjaarswensen!

Nieuwjaarswensen voor de jaarwisseling naar 2024

Dit jaar heb je de beste wensen nodig. Jij wilt ook je vrienden en familie de beste wensen geven voor het jaar 2024. Je kunt ze gebruiken op een kaartje maar ook met de telefoon en via Facebook kun je de wensen aan elkaar geven.

Nieuwjaarswensen per kaartje.

Het versturen van nieuwjaarswensen per kaartje wordt veel gedaan. Jaarlijks wordt er door een groot gedeelte van Nederland gezocht naar de nieuwste beste wensen.  Deze kun je gebruiken op een kaartje. Je kunt ze ook gebruiken om op een kerstkaartje te schrijven. Zo combineer je de kersttekst samen met de gelukkig nieuwjaar wensen voor het jaar 2024.

Nieuwjaarswensen 2023
Ontkurk de fles(sen) maar!

Nieuwjaarswensen per telefoon

Wil je liever geen kaartje sturen maar een sms of Whatsapp versturen met de nieuwjaarswensen? Uiteraard is dit ook mogelijk. De wensen per telefoon verzenden is een snelle en gratis methode om je vrienden en familie een gelukkig nieuwjaar te wensen. Je kunt de voorbeelden op deze pagina bekijken. Kies de leukste uit en gebruik deze voor al je vrienden en familie. Je kunt er natuurlijk ook meerdere gebruiken.

Nieuwjaarswensen per Facebook

Het plaatsen van een berichtje op je eigen tijdlijn of die van je vrienden op Facebook kan natuurlijk met nieuwjaarswensen. De teksten die je daarbij kunt gebruiken, kun je ook voorzien van een bijpassende foto of afbeelding. Wens elkaar het allerbeste toe voor het nieuwe jaar per Facebook. Je kunt ook bij elkaar reageren met leuke spreuken over de jaarwisseling. Hoe meer ‘likes’ je hebt, hoe meer mensen je bericht leuk vinden.

Nieuwjaarswensen korte teksten

Gelukkig nieuwjaar wensen zijn meestal korte teksten. Er zijn verschillende soorten korte teksten waarin je de beste wensen 2024 kunt meegeven. Op Twitter bijvoorbeeld mag je een maximum aantal tekens versturen, de korte teksten bieden dan een uitkomst.

Bekijk hierboven de korte wensen en teksten. Je kunt ze gebruiken op Twitter, maar ook op Facebook of op een kaartje. Wil jij liever een kaartje sturen? Bekijk de voorbeelden hierboven en kies de leukste wensen uit om te gebruiken.

Nieuwjaarswensen voor de jaarwisseling naar 2024

Een nieuw begin, Een nieuw jaar,
Een heerlijk gevoel samen streven naar een goed doel

We wensen je een nieuw jaar
bruisend en sprankelend,
stralend en schitterend,
gezond en gelukkig,
zorgeloos en prachtig!

Alle sterretjes rijgen aan elkaar
Speciaal voor ‘t nieuwe jaar
Allen fonkelen ze zeer blij
Eentje lacht knipogend naar mij
Een sterretje met een wens voor jou
Een spetterend en voorspoedig 2024!

Ik wens je een jaar
als een alfabet
met alle letters van A tot Z
van Arbeid, Blijheid, Creativiteit
tot Zegen, Zon en Zaligheid

We wensen jullie erg genegen
Zoveel geluk en zegen
Als er zijn druppels in de regen
Een gelukkig en gezond 2024.

Een nieuw jaar.
Een nieuwe start.
Zonder gemaar.
Heb jij een plek,
in mijn hart.

Moge het nieuwe jaar
op alle gebied
een jaar worden
waarvan je zegt
het mocht nog jaren duren

Ik wens je toe
een jaar vol vreugde
en zonneschijn
waarin verdriet
en zorgen
twee onbekenden zijn.

Meer nieuwjaarsteksten en wensen voor 2024

 1. Een fonkelend nieuw jaar begroet ons met beloftes van nieuwe kansen, onontdekte avonturen en ongetwijfeld prachtige momenten. Moge jouw pad in 2024 verlicht zijn met liefde, geluk en succes. Gelukkig nieuwjaar!
 2. Een nieuw jaar is als een blanco bladzijde van een boek, klaar om gevuld te worden met verhalen van liefde, vreugde en succes. Laten we samen dit hoofdstuk van 2024 schrijven en het maken tot een meeslepend avontuur. Proost op een schitterend nieuwjaar!
 3. Mogen de 365 dagen van het nieuwe jaar gevuld zijn met momenten van vreugde, liefde en verrassingen. Laat elk nieuw hoofdstuk van 2024 een glimlach op je gezicht toveren en je hart vullen met warmte. Een sprankelend nieuwjaar toegewenst!
 4. Laat 2024 een jaar zijn waarin dromen werkelijkheid worden, doelen worden bereikt en elk moment een herinnering wordt om te koesteren. Moge dit nieuwe jaar een reis zijn vol groei, succes en bovenal liefde. Gelukkig nieuwjaar!
 5. Terwijl we afscheid nemen van het oude jaar, laten we de deuren van het nieuwe jaar wijd openen voor mogelijkheden, hoop en dromen. Moge elk moment gevuld zijn met positieve energie en inspiratie. Op naar een prachtig nieuwjaar vol mogelijkheden!
 6. In het komende jaar wens ik je moed om je dromen na te streven, kracht om obstakels te overwinnen, en bovenal liefde om elke dag te verlichten. Moge 2024 een jaar zijn van persoonlijke groei en vervulling. Gelukkig nieuwjaar!
 7. Een nieuw jaar is als een schilderij dat nog moet worden voltooid. Laten we samen een kleurrijk meesterwerk maken met penseelstreken van liefde, geluk en vriendschap. Op een geweldig nieuw jaar vol creativiteit en verbondenheid!
 8. Mag het komende jaar een symfonie zijn van vreugde, met elke dag als een melodie die je hart doet dansen. Laat 2024 een jaar zijn waarin je de harmonie van het leven ontdekt en de noten van succes bereikt. Gelukkig nieuwjaar!
 9. Terwijl we de klokken horen luiden voor het nieuwe jaar, laten we onze harten vullen met dankbaarheid voor de ervaringen van het afgelopen jaar en hoop voor de avonturen die voor ons liggen. Moge 2024 een jaar zijn van overvloed en zegeningen. Gelukkig nieuwjaar!
 10. Laat het nieuwe jaar een periode zijn van reflectie, groei en liefde. Moge je pad verlicht worden door de sterren van geluk en je reis worden begeleid door de wijsheid van ervaring. Op naar een prachtig nieuw jaar vol betekenis en voldoening!
 11. Als de klok middernacht slaat en we het oude jaar achterlaten, laten we samen toosten op een nieuw begin. Moge 2024 een jaar zijn waarin je dromen uitkomen en elke dag gevuld is met positieve verrassingen. Een schitterend nieuwjaar toegewenst!
 12. Moge het komende jaar als een kleurrijke tuin zijn, gevuld met bloemen van geluk, liefde en succes. Laten we samen zorgen voor dit prachtige stukje leven en het laten bloeien tot een oase van vreugde. Gelukkig nieuwjaar!
 13. Een nieuw jaar brengt nieuwe kansen, nieuwe vriendschappen en nieuwe ervaringen. Moge 2024 je pad verlichten en je leiden naar onontdekte horizonten vol mogelijkheden. Op naar een jaar vol avontuur en verwondering!
 14. Moge het komende jaar als een sprookje zijn, waarin je de hoofdrol speelt en elk moment een magisch avontuur is. Laten we samen het boek van 2024 schrijven met pagina’s vol liefde, geluk en succes. Een sprookjesachtig nieuwjaar toegewenst!
 15. Terwijl we het oude jaar afsluiten, laten we de bagage van gisteren achter en de deur openen naar het nieuwe jaar. Moge 2024 een reis zijn van zelfontdekking, groei en positieve verandering. Gelukkig nieuwjaar!
 16. Een nieuw jaar staat voor de deur, als een onbeschreven blad vol mogelijkheden. Moge elk moment van 2024 een kans zijn om te groeien, lief te hebben en te genieten van het prachtige geschenk van het leven. Op naar een jaar vol vreugde en vervulling!
 17. In het komende jaar wens ik je niet alleen succes in je doelen, maar ook vreugde in je hart en liefde in overvloed. Moge 2024 een jaar zijn waarin je straalt als nooit tevoren. Gelukkig nieuwjaar!
 18. Laten we samen het oude jaar afsluiten en het nieuwe jaar omarmen met open armen en een open hart. Moge 2024 een periode zijn van liefde, begrip en compassie voor elkaar. Op naar een jaar van samenhorigheid en verbondenheid!
 19. Terwijl we de drempel van het nieuwe jaar overstappen, laten we de bagage van het verleden achter en kijken naar de toekomst met hoop en enthousiasme. Moge 2024 een jaar zijn van vernieuwing, groei en onvergetelijke momenten. Gelukkig nieuwjaar!
 20. Een nieuw jaar brengt niet alleen nieuwe dagen, maar ook nieuwe kansen om te lachen, lief te hebben en te leven. Moge elk moment van 2024 een glimlach op je gezicht toveren en je hart vullen met onmetelijke vreugde. Een schitterend nieuwjaar toegewenst!

Wil je een leuke tekst toevoegen aan deze pagina? Reageer dan hieronder. Leuk artikel? Het delen van het artikel stellen wij erg op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel beter gaan maken.

Last updated: dinsdag 28 november 2023

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*