Witte kerst tekst

Iedereen wilt toch met kerst een witte kerst? ’s Ochtends wakker worden en dat de hele straat bedekt ligt met sneeuw. Heerlijk met sneeuwballen gooien. Lekker met het sleetje door de sneeuw. Veel families en vrienden vinden dit het mooiste wat er is. Zij vinden een kerst zonder sneeuw geen kerst. Bekijk hieronder de leukste teksten, bijvoorbeeld voor op een kaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Kerst teksten & Kerstwensen
Alle kerst teksten
Kerstkaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
 • Kerstteksten, wensen en spreuken!
 • Kerstkaartjes met voorbeelden
 • Bekijk ook de meest gebruikte teksten voor 2023 - 2024!

MEEST GEKOZEN Greetz kerstteksten >>

Stuur elkaar een leuke kerstkaart en hoop op een witte kerst. Kijk de leukste kerst teksten op deze pagina. Met kerst worden er ook veel kaartjes naar vrienden en familie gestuurd. Op deze pagina vind je de mooiste teksten en spreuken die gaan over een besneeuwde kerst. Leuk om te versturen en leuk om te krijgen. Waarom wordt er eigenlijk kerst gevierd? Met kerst wordt de geboorte van Jezus gevierd.

Witte kerst teksten voor op een kaartje
Witte kerst teksten voor op een kaartje

Witte kerst teksten voor 2023 – 2024

 • De uren vliegen voorbij
  Een jaar is verdwenen
  voor jou en voor mij
  We wensen elkaar
  Prettige Kerstdagen
  en een gelukkig nieuwjaar! Hopen op een witte kerst
 • Sommige kerstkaarten zijn gemaakt
  van perkament of zijde
  maar deze kaart is speciaal gevuld
  met heel veel liefs en een witte kerst,
  voor jullie beiden
 • Ik heb een vrolijk berichtje
  voor als het donker wordt, hopelijk wel een witte kerst,
  hier is een helder lichtje
  al brandt het nog zo kort
 • Een lief woord
  En een vrolijk gedicht,
  Speciaal met kerstwensen
  Aan jou gericht! Hopelijk met een witte kerst
 • Een lichtje
  in een donkere tijd
  is iets dat warmte geeft
  en je hart verblijdt

Witte kerst tekst voor het jaar 2024 voor op een kaartje:

 • Al slijt de deurmat niet van je bezoekjes
  en lopen we bij jou ook zelden aan
  toch blijft de band die tussen ons gegroeid is
  voor altijd als een warm gevoel bestaan, fijne kerst met een witte kerst
 • Voor mij wordt deze kerst wel heel bijzonder
  heel langzaam kleurt mijn grijze hemel blauw
  het heeft voor mij iets van een heel groot wonder
  en dat komt helemaal alleen door jou!
 • Wij wensen je een jaar vol vreugde en zonneschijn
  Waarin verdriet en pijn twee onbekenden zijn.
  Merry Christmas en een witte en vrolijke kerst gewenst
 • De toekomst is nog ingepakt
  Een nieuw jaar is aangebroken
  Gezondheid, liefde en geluk
  In kleur verpakte dromen fijne kerstdagen en een witte kerst gewenst
 • Deze dag met dít jaartal maak je maar één keer in je leven mee
  Dus maak er wat van!

Witte kerst

Witte kerst tekst in zinnen

 • Dat de beste momenten van vorig jaar,
  de slechtste zullen worden van volgend jaar.
  Fijne en een besneeuwde kerst gewenst.
  Een super goed nieuwjaar gewenst!

Kerstmis gaat niet zozeer over het uitpakken van cadeautjes, maar over het openen van ons hart

 • Gezegend zijn de dagen waarop de hele wereld betrokken is bij een samenzwering van liefde
 • Wat is kerst? Het is mildheid voor het verleden, moed voor het heden en hoop voor de toekomst. Het is de vurige wens dat dat elke beker zal mogen overstromen van rijke en eeuwige zegeningen en dat elk pad zal mogen leiden naar vrede
 • Aan het opschroeven van behoeften wordt meer besteed dan aan het lenigen van de ergste nood
 • De boodschap van kerstmis is dat de zichtbare materiële wereld verbonden is met de onzichtbare geestelijke wereld
Sneeuw kerst tekst in woorden:

Kerstmis is een tijd waarin je heimwee krijgt, zelfs als je thuis bent

Ik eer kerst in mijn hart en tracht dat het hele jaar vol te houden

Feestdagen vol warmte,
licht en gezelligheid,
een jaar van geluk
met veel tijd om te genieten
van de fijne dingen van het leven

Proost op een gezond en zorgeloos nieuw jaar
vol geluk, gezelligheid
en warme vriendschap voor elkaar!

We wensen jullie erg genegen
Zoveel geluk en zegen
Als er zijn druppels in de regen
Een gelukkig en gezond [jaartal]

Witte kerstspreuken en wensen

Een witte kerst brengt altijd een vleugje magie met zich mee, waar de wereld bedekt is met een deken van glinsterende sneeuwvlokken. Het is een tijd van warmte, vreugde en verbondenheid. Hier zijn voorbeeldzinnen met kerstspreuken en kerstwensen die het betoverende gevoel van een witte kerst proberen vast te leggen:

 1. “In de stille nacht van een witte kerst, straalt de vreugde van de feestdagen helderder dan de glinsterende sneeuwvlokken. Moge jouw kerst gevuld zijn met warmte, liefde en betovering.”
 2. “Een witte kerst is als een sprookje dat tot leven komt, waar elk sneeuwvlokje een verhaal vertelt van vreugde en geluk. Moge jouw kerst gevuld zijn met betoverende momenten en onvergetelijke herinneringen.”
 3. “Onder de deken van maagdelijke sneeuw vinden we de zuiverheid van het kerstseizoen. Moge jouw dagen gevuld zijn met liefde, vrede en vreugde, net zoals de sneeuw de wereld bedekt met zijn tederheid.”
 4. “Een witte kerst herinnert ons eraan dat zelfs in de koudste dagen de warmte van ons hart de kracht heeft om alles te verwarmen. Moge jouw kerst gevuld zijn met liefde die de kou verdrijft en vreugde die straalt als de winterzon op verse sneeuw.”
 5. “In de betoverende stilte van een witte kerst vinden we de magie van de feestdagen. Moge elk moment van jouw kerstseizoen worden omhuld door de serene rust van de sneeuwvlokken en de vreugde van samenzijn.”
 6. “Een witte kerst is als een blanco bladzijde, wachtend op de verhalen van liefde en vriendschap die we schrijven met de mensen die het dichtst bij ons staan. Moge jouw kerstverhaal gevuld zijn met warme momenten en gezelligheid.”
 7. “Als de sneeuwvlokken dansen in de lucht, brengen ze een symfonie van vreugde en hoop met zich mee. Moge jouw kerst gevuld zijn met de zoete klanken van gelach, de harmonie van liefde en de melodie van vrede.”
 8. “Een witte kerst herinnert ons eraan dat zelfs in de koude winter de harten van mensen warmte kunnen brengen. Moge jouw kerst worden verlicht door het vuur van liefde en omringd zijn door de vreugde van samenzijn.”
 9. “Onder de witte deken van kerstsneeuw rust de belofte van een nieuw begin, een fris hoofdstuk vol kansen en wonderen. Moge jouw kerst het begin zijn van een prachtig nieuw avontuur.”
 10. “Terwijl de sneeuw zachtjes neerdaalt, bedekkend de wereld met een mantel van zuiverheid, wens ik jou een kerst vol onschuldige vreugde, oprechte liefde en onvergetelijke momenten met dierbaren.”
 11. “Een witte kerst herinnert ons eraan dat elke sneeuwvlok uniek is, net zoals elk moment van de feestdagen kostbaar is. Moge jouw kerst gevuld zijn met bijzondere momenten en dierbare herinneringen.”
 12. “In de koude omhelzing van een witte kerst vinden we de warmte van liefde en saamhorigheid. Moge jouw kerst worden verlicht door het schijnsel van vriendschap en de gloed van familieliefde.”
 13. “Een witte kerst is als een schilderij van de natuur, waarin elke sneeuwvlok een penseelstreek is die de wereld transformeert in een winterwonderland. Moge jouw kerst net zo magisch zijn als een kunstwerk vol prachtige momenten.”
 14. “Onder de vlokken van sneeuw ligt de belofte van een betere toekomst, waar liefde en vrede de overhand hebben. Moge jouw kerst het begin zijn van een jaar vol voorspoed en geluk.”
 15. “Een witte kerst is als een gedicht geschreven in sneeuwvlokken, waarin de woorden van vreugde en hoop worden gedeeld met de wereld. Moge jouw kerstgedicht worden geschreven met momenten van liefde, geluk en harmonie.”
 16. “Wanneer de wereld gehuld is in wit, lijkt alles mogelijk. Moge jouw kerst gevuld zijn met dromen die uitkomen, avonturen die beginnen en liefde die eindeloos is als de sneeuwvlokken.”
 17. “In de stilte van een witte kerst horen we de melodie van vrede, de harmonie van liefde en de vreugde van samenzijn. Moge jouw kerst worden getooid met de mooiste tonen van het seizoen.”
 18. “Een witte kerst is als een sprookje waarin de wereld wordt omgetoverd tot een magische plek vol wonderen. Moge jouw kerst net zo betoverend zijn, gevuld met de magie van liefde en de charme van vriendschap.”
 19. “Onder de vlokken van sneeuw liggen de beloften van morgen, waar geluk en voorspoed hand in hand gaan. Moge jouw kerst het begin zijn van een stralend nieuw jaar vol mogelijkheden en kansen.”
 20. “Een witte kerst herinnert ons eraan dat zelfs in de koude winterdagen de warmte van het hart de kracht heeft om te verwarmen. Moge jouw kerst worden verlicht door de gloed van liefde en de vreugde van samenzijn met dierbaren.”

Hierboven vind je de mooiste en grappigste kerst teksten. Deze kerst teksten gaan over een witte kerst. Dit is voor veel mensen de mooiste kerst die ze kunnen wensen. Elkaar een kerstkaart sturen met een dergelijke tekst zou volgens sommigen helpen om een laag sneeuw te krijgen.

Last updated: dinsdag 28 november 2023

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*