Kerst tekst zakelijk

Je wilt met kerst natuurlijk ook je zakenrelaties, medewerkers en je personeel een goede kerst wensen. Het is heel leuk om je zakenrelaties een leuke kerstkaart te sturen met een zakelijke kerst tekst erop. Hieronder vind je de mooiste en leukste kerst teksten en spreuken voor zakelijk gebruik. Veel plezier met het vinden van een mooie zakelijke kerstwens.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Kerst teksten & Kerstwensen
Alle kerst teksten
Kerstkaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
 • Kerstteksten, wensen en spreuken!
 • Kerstkaartjes met voorbeelden
 • Bekijk ook de meest gebruikte teksten voor 2023 - 2024!

MEEST GEKOZEN Greetz kerstteksten >>

Je doet het hele jaar door zaken met bepaalde zakenrelaties, zij zullen het echt kunnen waarderen om een leuke kerst kaart te ontvangen van jouw bedrijf. Het is best lastig om de juiste tekst op een kerstkaartje te zetten. Het moet wel zakelijk blijven.

Door gebruik te maken van onderstaande zakelijke teksten voor uw zakenrelaties kun je inspiratie opdoen voor het vinden van een goede kerst tekst. Je zult zien dat je zakenrelaties een kaartje met een mooie kersttekst zullen waarderen.

kerst teksten zakelijk voor op een kaartje
kerst teksten zakelijk voor op een kaartje (Greetz.nl)

Kerst tekst zakelijk voor op een kaartje

De directie en personeel van [bedrijfsnaam] wensen u een Gelukkig Kerstfeest en een voorspoedig [jaartal]

 • Alle medewerkers van [bedrijfsnaam] danken u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking. Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar
 • Prettige feestdagen en een voorspoedig [jaartal]
 • Aan het einde van het jaar danken wij u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking.
  De medewerkers van [bedrijfsnaam] wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig [jaartal]
 • Uw waardering geeft
  ons extra motivatie om
  onze service naar
  u als klant te verbeteren
  fijne kerstdagen namens het team van [bedrijfsnaam]

Kerstwensen zakelijk:

 • Geachte klant,
  Ons hele team wenst u
  een sfeervolle kerst
  vriendschap en vreugde
  met een goede gezondheid
 • We blikken vooruit
  met groeiend vertrouwen maar
  staan met kerst even stil
  met respect en waardering
  voor een vruchtbaar jaar
  klinkend op de toekomst
 • Wishing you a Merry Christmas and a Prosperous New Year
 • Wij wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.
  Hartelijk dank voor de goede samenwerking.
  Tot ziens in [jaartal]!
 • Wij wensen alle vrienden en relaties Prettige Kerstdagen en een Voorspoedig Nieuwjaar.
  Wij wensen u en uw medewerkers prettige kerstdagen en spreken de wens uit dat
  onze aangename relatie zich in het komende jaar zal voortzetten

Kerst zakelijk (1)

Zakelijke kerstgedichten

Geachte relatie, Wij wensen u en uw medewerkers prettige kerstdagen en spreken de wens uit dat onze aangename relatie zich in het komende jaar zal voortzetten. Wij en hopelijk u ook, kunnen terugblikken op een succesvol jaar waarin is gebleken dat in een teruglopende economie duurzame relaties van groot belang zijn

Een aangename
samenwerking vanuit
wederzijds vertrouwen
fijne feestdagen en een
voorspoedig nieuwjaar

Een gezond en productief jaar
met trots, plezier, inspiratie
belangstelling, dankbaarheid
vreugde en sereniteit
als trouwe collega’s

Een prettige kerst
aan al onze medewerkers
een gelukkig nieuwjaar
om onze aangename relatie
verder uit te bouwen

Meer zakelijke kerstwensen en teksten

Zakelijke kerstspreuken en kerstwensen bieden een uitstekende gelegenheid om warmte en verbondenheid te delen met collega’s, klanten en zakelijke partners tijdens het feestseizoen. Hier zijn voorbeeldzinnen die passen bij verschillende zakelijke contexten en die een vleugje kerstsfeer toevoegen aan uw professionele communicatie:

 1. Algemene Zakelijke Kerstwensen:
  • In dit feestelijke seizoen willen we onze oprechte dank uitspreken voor de waardevolle samenwerking gedurende het afgelopen jaar. Moge het nieuwe jaar gevuld zijn met vreugde, succes en voorspoed voor u en uw team.
  • Tijdens deze kerstperiode reflecteren we op de momenten van groei en samenwerking die we hebben gedeeld. Bedankt voor uw voortdurende vertrouwen en partnerschap. Fijne feestdagen en een voorspoedig nieuw jaar gewenst!
  • Mogen de kerstlichtjes de weg verlichten naar een succesvol en inspirerend nieuw jaar. We waarderen onze zakelijke relatie en kijken uit naar voortzetting van onze samenwerking. Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!
 2. Voor Collega’s op de Werkvloer:
  • Aan ons geweldige team: jullie harde werk en toewijding hebben het afgelopen jaar tot een succes gemaakt. Laten we samen het nieuwe jaar ingaan met hernieuwde energie en enthousiasme. Fijne kerstdagen en een schitterend nieuwjaar!
  • Kerstmis is een tijd van samenzijn en waardering. Dank aan mijn fantastische collega’s voor jullie voortdurende inzet en teamwork. Laten we samen proosten op een succesvol en vreugdevol nieuw jaar.
  • Als team hebben we bergen verzet en successen gevierd. Laten we tijdens deze kerstdagen stilstaan bij onze prestaties en uitkijken naar nieuwe uitdagingen in het komende jaar. Prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar!
 3. Voor Klanten en Zakelijke Partners:
  • Onze oprechte dank gaat uit naar onze gewaardeerde klanten en partners. Het is dankzij uw vertrouwen en samenwerking dat we het afgelopen jaar succesvol hebben kunnen zijn. Fijne kerstdagen en een succesvol nieuwjaar gewenst!
  • Tijdens dit feestelijke seizoen willen we onze waardering uitspreken voor de waardevolle relatie die we met u hebben opgebouwd. Moge de komende feestdagen gevuld zijn met vreugde en uw bedrijf voorspoedig blijven in het nieuwe jaar.
  • Kerstmis is een tijd van geven, en we willen graag onze dankbaarheid delen met u, onze gewaardeerde klant/partner. Bedankt voor een geweldig jaar, en we kijken uit naar een voortzetting van onze samenwerking in het komende jaar. Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!
 4. Voor Leveranciers en Dienstverleners:
  • Aan onze toegewijde leveranciers en partners in dienstverlening: bedankt voor de samenwerking die heeft bijgedragen aan ons succes. We kijken uit naar voortzetting van deze vruchtbare samenwerking in het komende jaar. Fijne feestdagen!
  • In dit seizoen van dankbaarheid willen we onze waardering uiten voor de hoogwaardige diensten die u heeft geleverd. Moge uw kerst gevuld zijn met vreugde, en moge het nieuwe jaar nieuwe kansen brengen voor ons allemaal.
  • Kerstmis is een tijd om waardering te tonen, en we willen onze oprechte dank overbrengen voor uw betrouwbare service gedurende het afgelopen jaar. We wensen u fijne kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar.
 5. Voor Bedrijfsleiders en Managers:
  • Als leiders van dit geweldige team willen we onze dankbaarheid uitspreken voor de toewijding van elk individu. Samen hebben we hoogten bereikt die we nooit voor mogelijk hadden gehouden. Op naar een nieuw jaar vol kansen en prestaties!
  • Tijdens deze feestelijke dagen willen we onze waardering tonen voor het leiderschap en de toewijding die u heeft getoond. Mogen de komende dagen gevuld zijn met rust en reflectie, en moge het nieuwe jaar nieuwe successen brengen.
  • Kerstmis is een tijd van leiderschap en inspiratie. Dank aan het managementteam voor het leiden van ons naar succes. Laten we samen vooruitkijken naar een nieuw jaar vol groei en kansen. Prettige kerstdagen!
 6. Voor Nieuwe Zakelijke Relaties:
  • In dit feestelijke seizoen verwelkomen we niet alleen de kerstlichtjes, maar ook een nieuwe fase van samenwerking. We kijken uit naar een succesvolle en vruchtbare relatie in het komende jaar. Fijne kerstdagen en een veelbelovend nieuwjaar!
  • Kerstmis is een tijd van ontmoetingen, en we zijn verheugd om onze nieuwe zakelijke relatie te vieren. Laten we samen streven naar groei en succes in het komende jaar. Prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar!
  • Aan onze nieuwe partners: moge deze kerst het begin zijn van een vruchtbare samenwerking. We kijken uit naar de kansen en successen die het nieuwe jaar zal brengen. Fijne feestdagen!
 7. Voor Wereldwijde Zakelijke Relaties:
  • In deze wereld van verbondenheid willen we onze internationale partners bedanken voor de samenwerking en het begrip. Moge de komende feestdagen een tijd zijn van vrede en samenhorigheid, en moge het nieuwe jaar grenzeloze kansen bieden.
  • Als de wereld kleiner wordt door samenwerking, waarderen we de diversiteit en samenwerking met onze internationale partners. Fijne kerstdagen en een succesvol nieuwjaar vol wereldwijde kansen!
  • Kerstmis verbindt ons over grenzen heen, en we zijn dankbaar voor de internationale relaties die ons hebben verrijkt.

Je zakenrelaties een leuke kerst tekst versturen? Hierboven zie je de leukste zakelijke kerst teksten om op een kerstkaartje te schrijven. Gebruik een van deze teksten op de kaartjes en bespaar tijd bij het schrijven van de kerstkaarten aan uw collega’s, medewerkers of personeel.

Het delen van dit artikel stellen wij op prijs.

Last updated: dinsdag 28 november 2023

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*