Kerst tekst sterren

Kerst en sterren zijn een ideale combinatie. Waar komt de ster vandaan in het kerstverhaal? Deze ster kwam van Bethlehem. De Wijzen uit het Oosten zouden deze ster volgen om het kindje Jezus te bezoeken. Een kerstkaartje met een mooie kersttekst kun je naar familie of vrienden sturen. Op deze pagina worden allerlei teksten over sterren weergegeven.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Kerst teksten & Kerstwensen
Alle kerst teksten
Kerstkaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
 • Kerstteksten, wensen en spreuken!
 • Kerstkaartjes met voorbeelden
 • Bekijk ook de meest gebruikte teksten voor 2023 - 2024!

MEEST GEKOZEN Greetz kerstteksten >>

Veel mensen gebruiken het woord ster in een tekst op een kerstkaart. Veel mensen hangen met kerst ook kerststerren op in het huis. Kerststerren zien er altijd heel leuk en gezellig uit. Hierboven staan de mooiste en leukste teksten over sterren. Ze zijn ideaal voor op een kaartje. Veel mensen gebruiken de kerst om hun huis helemaal leuk en gezellig te maken. Daar hoort ook de sterverlichting bij.

Kerst tekst sterren voor op een kaartje
Kerst tekst sterren voor op een kaartje (greetz.nl)

Kerst tekst sterren voor op een kaartje

 • Voor de laatste dagen van ’t jaar
  veel gezelligheid met elkaar
  Voor de 365 dagen die dan volgen
  veel geluk en weinig zorgen.
  Wij wensen jou een jaar met elke dag veel zon en veel sterren aan de hemel
  en alleen maar positieve dingen als dat eens even kon.
  Veel liefde, vriendschap, gezondheid en geluk,
  dan kan [jaartal] zeker niet meer stuk.
 • Dat elke nieuwe dag
  Jullie vrede geven mag
  en bergen van geluk, dat er maar veel geluk aan de hemel mag verschijnen
  Een heel jaar aan een stuk
 • Bij nieuwjaar horen wensen, zie je een vallende ster met kerst,
  bij een nieuwjaar horen wensen
  van gezondheid en geluk,
  vooral dan voor die mensen
  die me helpen stuk voor stuk
 • Het is kerstmis overal
  we dromen onze dromen
  bij mooi versierde bomen, lichtjes aan de hemel
  van vrede bovenal
  en wensen aan elkaar:
  sfeervolle kerstdagen
  een een heel gelukkig nieuwjaar!
 • Wij wensen jullie:
  Een Kerstmis vol warmte en licht
  dan kan die niet meer stuk
  en een nieuw jaar vol geluk

Kerst teksten sterren

Korte kerst tekst sterren

 • Veel vriendschap en vrede toegewenst met Kerstmis
  En voor [jaartal] al het beste, het mooiste wat er is

Wij wensen jouw 365 dagen gevuld met warmte en licht,
het licht van de sterren een nieuw jaar boordevol geluk!

 • Wij wensen met heel ons hart
  dat jullie Kerstmis zal zijn zoals het hoort
  met warmte in de koude winter
  een lichtje van een ster in de duisternis
  Veel geluk in [jaartal]
 • Voor het kerstfeest , met veel liefde
  uren van bezinning
  voor het nieuwe jaar
  hoop op vrede en gezondheid
 • Een mooi kerstfeest
  Een knallend uiteinde
  En een heel gelukkig nieuwjaar, met veel vallende sterren
 • Een ster aan de hemel, vier samen met je geliefde kerst.
  Onze warmste gedachten en beste wensen
  voor een goede kerst en een gelukkig Nieuwjaar

Nieuwe kerst tekst sterren

Ik wens je een kerstmis zó bijzonder, een gelukkig [jaartal]
met telkens weer een ander wonder

Een mooi kersteest, een knallend uiteinde, een gelukkig Nieuwjaar!

Één licht is sterker dan de duisternis om je heen

Een sterretje met een blij bericht: Kerstmis is in zicht!

Kerstwensen over sterren

 1. Sterren aan de hemel: “Moge deze kerst als de schitterende sterren aan de nachtelijke hemel zijn, elk stralend als een wens die uitkomt. Laat jouw dagen gevuld zijn met dezelfde betoverende gloed.”
 2. Een sterrennacht van vreugde: “In de stilte van de kerstnacht, wanneer de wereld tot rust komt, hoop ik dat de sterren een symfonie van vreugde voor je zingen. Een vrolijke kerst gewenst onder de schitterende hemel.”
 3. Vallende sterren en vervullende wensen: “Laat de vallende sterren je pad verlichten en je diepste wensen vervullen. Moge deze kerst een magische reis zijn naar de vervulling van dromen.”
 4. Een kerstster voor jou: “Ik stuur je deze kaart met een sprankelende kerstster, die als een gids door de donkere nacht schijnt. Moge het licht van hoop je hart verwarmen in deze feestelijke tijd.”
 5. Sterrenstof van geluk: “Strooi wat sterrenstof van geluk over je dagen en nachten. Moge elke twinkeling aan de hemel je herinneren aan de schittering die je in het leven brengt.”
 6. Sterrenbeeld van liefde: “Net zoals elk sterrenbeeld een uniek verhaal vertelt, moge jouw kerst een verhaal van liefde, verbondenheid en warmte zijn. Vrolijk kerstfeest en een stralend nieuw jaar!”
 7. De magie van een kerstster: “Er is iets magisch aan een kerstster, een symbool van hoop en wonderen. Moge deze kerstster je de weg wijzen naar geluk, liefde en vrede.”
 8. Een constellatie van vriendschap: “Onze vriendschap is als een constellatie aan de hemel, gevormd door talloze kostbare momenten. Deze kerst wens ik je een sterrenhemel vol vreugde en warmte.”
 9. Sterrenbeelden van herinneringen: “Laat ons, net zoals de sterren aan de hemel, een verzameling van schitterende herinneringen creëren. Moge deze kerst het begin zijn van een nieuw sterrenbeeld in ons leven.”
 10. De sterren fluisteren: “Luister naar de sterren, want ze fluisteren verhalen van liefde en hoop. Moge deze kerst je oren vullen met betoverende verhalen en je hart met onmetelijke vreugde.”
 11. Een kosmische kerstgroet: “Vanuit de diepten van het heelal stuur ik je een kosmische kerstgroet. Moge het universum jou overladen met liefde, vrede en sprankelende momenten.”
 12. Sterren als gidsen: “Net zoals de sterren navigators leiden op hun reizen, hoop ik dat de sterren je leiden naar een wereld vol vreugde en vervulling. Een schitterende kerst gewenst!”
 13. Sterrenbeeld van hoop: “Elke ster draagt een boodschap van hoop. Moge de sterren aan de hemel je herinneren aan de onbegrensde mogelijkheden die het nieuwe jaar in petto heeft.”
 14. Sterren in overvloed: “Waar je ook kijkt, moge je sterren zien in overvloed – een hemel vol kansen, vreugde en liefde. Vrolijk kerstfeest en een stralend nieuw jaar!”
 15. Een kerstster voor dierbaren: “Ik zend je deze kerstster als een symbool van mijn genegenheid. Moge het licht van deze ster je dierbaren omhullen en je dagen verlichten met liefde.”
 16. Sterrenstelsel van zegeningen: “Laat ons een sterrenstelsel van zegeningen creëren, waar elke ster een zegen vertegenwoordigt. Moge deze kerst je overladen met overvloedige zegeningen.”
 17. Een stralend nieuw begin: “Net zoals elke nieuwe ster aan de hemel een nieuw begin markeert, moge deze kerst het begin zijn van een stralend nieuw hoofdstuk in jouw leven.”
 18. Sterrenpracht in je hart: “Bewaar de pracht van de sterren in je hart, en laat hun schittering je begeleiden in het komende jaar. Een sprankelende kerst en een schitterend nieuwjaar gewenst!”
 19. Sterrenbeeld van dankbaarheid: “Laat ons een sterrenbeeld van dankbaarheid vormen, waar elke ster staat voor een moment van dankbaarheid. Moge je hart overstromen van dankbaarheid deze kerst.”
 20. Sterren als symbool van verbinding: “Terwijl we elk jaar onder dezelfde sterrenhemel staan, moge het ons herinneren aan de tijdloze verbinding die we delen. Een kerst vol verbondenheid en liefde.”
 21. De sterren als getuigen: “Laat de sterren onze getuigen zijn, terwijl we deze kerst onze wensen de lucht insturen. Moge elke twinkelende ster een bevestiging zijn van de vervulling van onze dromen.”
 22. Sterrenstof van vriendschap: “Als sterrenstof van vriendschap dwarrelt neer, moge het de grond raken en een tuin van mooie herinneringen laten bloeien. Vrolijke kerstdagen en een schitterend nieuwjaar!”
 23. Sterrenhemel van vrede: “Laat de sterren aan de hemel een hemel van vrede voor je creëren. Moge elke ster een belofte zijn van sereniteit en harmonie in het komende jaar.”
 24. Een kerstwens onder de sterren: “Onder de glinsterende sterren stuur ik je mijn warmste kerstwens. Moge het licht van de sterren je dagen verlichten en je nachten vullen met een diepe vrede.”

Hierboven staan de mooiste gedichten en teksten die gaan over sterren. Gebruik deze teksten op een kerstkaartje om naar vrienden of familie te sturen. Sterteksten kunt u gebruiken als inspiratiebron voor het schrijven van een eigen tekst of u kunt een tekst overnemen op een kaartje.

Mis je iets op deze pagina? Reageer dan hieronder. Het delen van de pagina stellen wij erg op prijs.

Last updated: dinsdag 28 november 2023

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*