Kerst tekst humor

Kerst is een van de mooiste tijden van het jaar. Gezellig samen eten en de kerstboom optuigen. Veel mensen staan met kerst ook stil bij het afgelopen jaar. Met wie heb ik gelachen en wat waren de mindere leuke momenten. Er is altijd iemand binnen de familie met humor die veel mensen aan het lachen maakt. Lees in dit artikel verder over de leuke kerst spreuken, wensen en unieke teksten die humoristisch zijn.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Kerst teksten & Kerstwensen
Alle kerst teksten
Kerstkaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
 • Kerstteksten, wensen en spreuken!
 • Kerstkaartjes met voorbeelden
 • Bekijk ook de meest gebruikte teksten voor 2023 - 2024!

MEEST GEKOZEN Greetz kerstteksten >>

Stuur hem een kaartje met een kerst tekst vol humor en verzeker hem of haar van een lach bij het lezen van de kerstkaart. Je wilt iemand met wie je hebt gelachen een leuke kerstkaart sturen waarin een tekst met humor staat. Je weet alleen niet precies wat je erop wilt zetten. Op deze pagina staan een aantal leuke teksten met humor voor op een kerstkaartje. Humor bindt mensen.

Je kunt pas echt bevriend met iemand raken als je dezelfde humor hebt als diegene. Diegene zal het vast heel leuk vinden om een kerstkaart te krijgen met een humoristische tekst erop.

Kerst tekst humor voor op een kaartje
Kerst tekst humor voor op een kaartje (Greetz.nl)

Kerst tekst humor voor op een kaartje

 • De kerstman is grappig
  hij brengt cadeautjes met kerst
  maar er is wel een opdracht
  je moet eerst een kerstliedje zingen
  dan mag je het kerst pakje openen
 • Als op kerstavond
  een dikke man jou meeneemt
  wees dan gerust
  ik heb jou gevraagd als kerstgeschenk.
  Leuke kerstdagen toegewenst!
 • Als de kerstman plots
  veel jonger lijkt dan jij
  dan zal een nieuwe bril niet helpen
  er is geen twijfel mogelijk
  accepteer dat je ouder wordt
 • Ik zie de schoonheid
  van kerst in jouw ogen
  proef de vreugde van
  nieuwjaar in jouw stem
  wat ik hoor, ruik en voel
  bewaar ik voor Valentijn
  zalige kerst en gelukkig nieuwjaar
 • Gezellig eten
  wensen en geschenken
  goede voornemens
  zo herken je kerst en nieuw
  we leggen de lat hoog zodat
  we er vlot onderdoor kunnen

Kerst tekst humor

Kerstwensen met humor

Kerst om te bezinnen
bij vrienden raad inwinnen
en zo met nieuwjaar
met een schone lei beginnen
en volgend jaar herbeginnen
de mooiste wensen leven van binnen

Met kerst gedenken wij de geboorte van Jezus onze heer,
en danken hem na ieder cadeautje, keer op keer.
Onder de boom daar is het gebeurd, daar is ons pa uit zijn broek gescheurd

 • Kerstmis is geen feest, als je schoonmoeder niet langs is geweest
 • Heb jij de ballen om mij te versieren?
 • Mag ik je foto? Dan kan ik de kerstman laten zien wat ik voor kerst wil
 • De donkere dagen na kerst die zijn het lichtst
 • Een muur vol kerstkaarten van verre vrienden, daarachter zit een goede buur

Meer humoristische / grappige kerstwensen

 1. “Ze zeggen dat kerstverlichting de buurt opfleurt, maar mijn buurman heeft zo veel lichtjes in zijn voortuin dat ik denk dat NASA hem kan zien vanuit de ruimte! Fijne kerstdagen, buurman, en denk eraan om je elektriciteitsrekening te controleren!”
 2. “Kerstgroeten van mijn familie voor diegenen die denken dat de beste versiering een kerstboom is waarvan de naalden niet constant op de vloer vallen. We hebben besloten om dit jaar voor een kunstmatige boom te gaan – minder vallende naalden, meer tijd om cadeautjes uit te pakken!”
 3. “Ik heb net mijn kerstinkopen gedaan. Als er ooit een competitie zou zijn voor inpakpapier versnipperen, zou ik zeker een gouden medaille winnen! Maar laten we het positief bekijken: het is tenminste al de helft van het werk voor het uitpakken van de cadeautjes.”
 4. “Op kerstavond, terwijl ik probeerde de perfecte kerstkoekjes te bakken, realiseerde ik me dat ‘gebruiksklare deeg’ niet betekent dat je het kunt eten terwijl je naar kerstfilms kijkt. Wie had dat gedacht?”
 5. “Dit jaar heb ik besloten om de kerstman een e-mail te sturen met mijn verlanglijstje. Ik dacht dat het tijd was om met de tijd mee te gaan. Maar toen kreeg ik een automatisch antwoord waarin stond dat de kerstman momenteel met vakantie is op de Noordpool. Nou ja, dan maar hopen op een last-minute kerstwonder!”
 6. “Ik wilde een kerstkaart sturen met een foto van mijn familie, maar mijn kinderen weigerden om normaal te glimlachen. Ze wilden allemaal gekke gezichten trekken. Dus dit jaar is onze kerstkaart een soort line-up van de gekste kerst-emoji’s. Hopelijk lachen de ontvangers harder dan we deden tijdens het maken ervan!”
 7. “Mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar? Minder chocolade eten. Maar laten we eerlijk zijn, wie houd ik voor de gek? Het enige wat ik wil voor kerst is een chocoladefontein in de woonkamer. Dan kan ik mijn goede voornemen meteen vergeten!”
 8. “Mijn kerstboom heeft dit jaar een beter sociaal leven dan ik. Hij is versierd met zoveel ballen dat ik denk dat hij meer feestjes heeft bijgewoond dan ik in de afgelopen maand. Misschien moet ik volgend jaar een beetje van zijn glamour lenen.”
 9. “Ik vroeg de kerstman om me dit jaar een sixpack te brengen. Hij bracht me een sixpack koekjes. Ik denk dat hij mijn gevoel voor humor heeft verward met mijn behoefte aan een sportschoolabonnement. Bedankt, Santa, maar ik denk dat ik zelf mijn buikspieren moet kweken!”
 10. “Mijn kerstwens voor jou: Moge je cadeautjes groter zijn dan je kerstboom en moge je buik na het kerstdiner niet protesteren tegen een extra plakje taart. Laat de kerstvreugde beginnen!”

Hopelijk brengen deze humoristische kerstteksten een glimlach op het gezicht van degenen die ze lezen. Fijne feestdagen!

Hierboven vind je de leukste en liefste kerstwensen, kerstteksten en kerstspreuken voor op een kaartje als je iemand een humoristische kersttekst wilt sturen. Bekijk alle teksten met humor en kies de leukste uit om te schrijven op een kerstkaartje. Bekijk de leukste kaartjes online en stuur al je vrienden en familie vanaf de pc de mooiste kaarten voor Kerstmis.

Een mooie tekst toevoegen aan dit artikel? Reageer hieronder.

Last updated: dinsdag 28 november 2023

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*