Kerst teksten collega

Wat voor een kerst tekst stuur je naar een collega? Je ziet je meeste best veel en je kunt er ook een hechte band mee opbouwen. Je wilt ze dan misschien met kerst een kaartje sturen met een leuke kerst tekst of spreuk erop. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie kerstwens.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Kerst teksten & Kerstwensen
Alle kerst teksten
Kerstkaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
 • Kerstteksten, wensen en spreuken!
 • Kerstkaartjes met voorbeelden
 • Bekijk ook de meest gebruikte teksten voor 2023 - 2024!

MEEST GEKOZEN Greetz kerstteksten >>

Welke kerst tekst past het beste bij die persoon en wat is leuk om op een kerstkaartje te schrijven? Op deze pagina staan de leukste kerst teksten collegae! Op deze pagina staan lieve, leuke en mooie kerst teksten.

Kerst teksten voor een collega.

Gebruik deze teksten voor op een kaartje of voor in een gedicht. Een collega zit het komend jaar ook weer veel om je heen en verdiend vaak een kleine attentie. Een kerstkaartje met een leuke kersttekst voor 2023 – 2024 is zo’n kleine attentie.

Kerst teksten collega voor op een kaartje
Kerst teksten collega voor op een kaartje

Kerst teksten en kerstwensen collega

 • De directie en de medewerkers van [bedrijfsnaam] wensen U een Gelukkig Kerstfeest en een voorspoedig [jaartal].
 • Wij danken u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking. Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar.
 • Prettige feestdagen en een voorspoedig [jaartal].
  Aan het einde van het jaar danken wij U voor het vertrouwen en de aangename samenwerking.
 • Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar.
  Wij wensen u een bijzonder goed en succesvol [jaartal].
 • Op de drempel van het Nieuwe Jaar danken wij u voor het in ons gestelde vertrouwen en de goede samenwerking.
  Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar.
  Hartelijk dank voor de prettige samenwerking.

Kerst zinnen collega

 • Prettig kerstfeest, gelukkig nieuwjaar lieve collega.
 • Fijne kerstdagen en een gelukkig 2024, hoop dat we nog vele jaren samen werken
 • Gelukkig 2024, beste en zeer gewaardeerde maatje

De beste wensen voor het nieuwe jaar beste collegae

Kerst collega

Gedichten kerst collega:

Alle goeds voor het nieuwe jaar topper van een collega
Dat al je wensen uit mogen komen, veel geluk in het nieuwe jaar en een fijne kerst

Gezond en gelukkig 2024 lieve collegae, heel fijn dat ik met jou mag samenwerken

Lieve collegae, Ik wens je een jaar vol liefde en voorspoed, het is je gegund na een minder jaar

Meer kerstwensen voor een collega

 1. “Beste collega, moge deze kerstperiode gevuld zijn met vreugde en warmte. Dat het nieuwe jaar je veel succes en geluk brengt in al je professionele en persoonlijke inspanningen.”
 2. “Collega’s zoals jij maken het werk een feestje, en deze kerst is geen uitzondering. Ik wens je een schitterende tijd met je dierbaren en een welverdiende pauze om te genieten van de magie van het seizoen.”
 3. “In deze feestelijke tijd van het jaar wil ik graag mijn waardering uiten voor de geweldige samenwerking met jou. Moge deze kerst gevuld zijn met rust en warmte, en mogen de komende dagen je inspireren voor een succesvol nieuw jaar.”
 4. “Collega, ik waardeer je harde werk en toewijding gedurende het hele jaar. Laten we deze kerstperiode gebruiken om te rusten, te reflecteren en te genieten van de mooie momenten met vrienden en familie. Op naar een nieuw jaar vol nieuwe kansen en prestaties!”
 5. “Kerstmis is de tijd van het jaar om te delen en waardering te tonen. Dankbaarheid voor onze professionele band en de hoop op een nog succesvoller jaar voor ons allemaal. Fijne feestdagen, beste collega!”
 6. “Aan een geweldige collega: moge je kerst gevuld zijn met licht, liefde en lachende gezichten. Dank voor je inzet en toewijding aan ons team. Laten we samen toosten op een voorspoedig nieuw jaar.”
 7. “Collega, in deze kerstperiode wens ik je niet alleen vreugde en geluk, maar ook momenten van bezinning en rust. Het is een genoegen om met jou samen te werken, en ik kijk ernaar uit om in het nieuwe jaar weer fantastische resultaten te behalen.”
 8. “Kerst brengt niet alleen geschenken, maar ook de kans om te reflecteren op het afgelopen jaar. Bedankt voor je bijdrage aan ons team. Moge de komende dagen gevuld zijn met warmte en samenzijn, en mogen we samen naar een succesvol 2024 gaan!”
 9. “Beste collega, ik waardeer de positieve energie en het teamwork dat je het hele jaar hebt laten zien. Moge deze kerst een beloning zijn voor al je inspanningen, en moge het nieuwe jaar je nog meer kansen bieden om te schitteren.”
 10. “In deze feestelijke tijd wil ik mijn waardering uitspreken voor de inspirerende samenwerking met jou. Samen hebben we veel bereikt, en ik kijk ernaar uit om in het nieuwe jaar nog meer successen te behalen. Fijne kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar!”
 11. “Collega, ik hoop dat je kerst gevuld is met warmte en liefde, en dat het nieuwe jaar je nieuwe kansen en vreugdevolle momenten brengt. Bedankt voor een geweldig jaar van samenwerking!”
 12. “Tijdens deze kerstperiode wil ik je bedanken voor je toewijding en harde werk. Moge je omringd zijn door geliefden en mooie momenten. Op naar een nieuw jaar vol met gezamenlijke successen en nieuwe uitdagingen.”

Hopelijk bieden deze voorbeeldzinnen inspiratie voor je kerstberichten aan collega’s. Voel je vrij om ze aan te passen aan je eigen stijl en de specifieke relatie die je met je collega’s hebt.

Hierboven vind je de mooiste en leukste kerstteksten. Deze teksten kan je gebruiken bij het schrijven van een kerstkaartje. Je kan ook een kaartje eenvoudig versturen via het internet. Klik dan op één van bovenstaande links om naar een specialist te gaan.

Last updated: dinsdag 28 november 2023

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*