Kerst tekst vriendschap

Kerst is een tijd waar vriendschap een grote rol speelt. Mensen zijn veel aardiger voor elkaar en alles lijkt veranderd in een liefdevolle wereld. Samen met vrienden en je familie proberen we er twee dagen het beste van te maken. Iedereen is met kerst aardiger en veel mensen hebben hun woning knus en gezellig gemaakt. Lees hieronder meer over de mooiste kerstwensen die te maken hebben met vriendschap.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Kerst teksten & Kerstwensen
Alle kerst teksten
Kerstkaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
 • Kerstteksten, wensen en spreuken!
 • Kerstkaartjes met voorbeelden
 • Bekijk ook de meest gebruikte teksten voor 2023 - 2024!

MEEST GEKOZEN Greetz kerstteksten >>

Met kerst worden er veel kerstkaartjes verstuurd. Veel kerstkaartjes gaan over vriendschap of worden naar vrienden verstuurd. Bekijk de leukste kerst teksten en spreuken over vriendschap op deze pagina. Kerst staat in het teken van de geboorte van Jezus. Vaak worden er met kerst ook veel sterren opgehangen.

Kerst is een christelijk feest. Kerst wordt veel met vrienden en familie gevierd. Vriendschap is heel belangrijk met kerst. Daarom gaan veel kerstteksten daar ook over.

kerst teksten vriendschap voor op een kaartje
kerst teksten vriendschap voor op een kaartje (Greetz.nl)

Kerst tekst vriendschap voor op een kaartje

 • Moge het nieuwe jaar
  op alle gebieden
  een jaar worden
  waarvan je zegt
  het mocht nog jaren duren
  Speciaal voor jou is dit mijn kerstwens
  oprecht en uit het hart
  Gezondheid en heel veel geluk
  en vreugde op je pad
  Kerst is een feest van familie en vrienden
  en daardoor heel speciaal
  Ik wil je daarom zeggen
  jij bent het meest speciaal van allemaal!
 • Voor speciale mensen
  Deze mooie wensen:
  Met kerst veel lichtjes en een hagelwit sneeuwtapijt
  Voor [jaartal] veel succes en vrolijkheid!
 • De uren vliegen voorbij
  Een jaar is verdwenen
  voor jou en voor mij
  We wensen elkaar
  Prettige Kerstdagen
  en een gelukkig nieuwjaar!
 • Sommige kerstkaarten zijn gemaakt
  van perkament of zijde
  maar deze kaart is speciaal gevuld
  met heel veel liefs
  voor jullie beiden
 • Een kerstkaart
  met wat lieve woorden
  en een goede wens
  die stuur ik jou
  van mens tot mens

Kerst vriendschap

Kerstwensen vriendschap

 • Zing samen dit lied
  en kijk naar elkaar:
  Ik wens je een vrolijk kerstfeest
  en een gelukkig nieuwjaar!
 • Jij zou het als een kerstengel
  erg goed doen!
  Vandaar kerstgroetjes
  en een dikke zoen!
 • Sterretjes twinkelen
  Kerstballen rinkelen
  Duizenden engeltjes op een rij
  maar de liefste dat ben jij!
 • Wees blij met Kerstmis
  en vier het met elkaar
  want Kerstmis komt maar
  eens per jaar!
 • Als kerst en Pasen samen vielen
  zouden we voor de paashaas knielen
  eieren in de kerstboom hangen
  en met Pasen veel cadeautjes ontvangen
  Gelukkig is dit allemaal niet waar
  Een fijne kerst en een……
  heel gelukkig nieuw jaar!

Gedichten kerst vriendschap

Gezegend zijn de dagen waarop de hele wereld
betrokken is bij een samenzwering van liefde

Kerstmis is een tijd waarin je heimwee krijgt, zelfs als je thuis bent

Tijdens kerst zwaait er een toverstok over deze wereld: Alles is zachter en mooier

Kerstmis is een noodzakelijkheid. Er moet minstens een dag van het jaar zijn om ons eraan te herinneren dat we hier zijn voor iets anders dan wijzelf.

Kerstwensen over vriendschap

 1. “In het twinkelende licht van de kerstboom reflecteert de warmte van onze vriendschap. Moge deze kerst gevuld zijn met gezelligheid, warmte en onvergetelijke momenten voor jou, mijn dierbare vriend.”
 2. “Kerst is niet slechts een seizoen, maar een tijd om de kostbaarste schatten in ons leven te waarderen, en voor mij is een van die schatten onze vriendschap. Moge deze feestdagen een viering zijn van de speciale band die we delen.”
 3. “In de magische sfeer van kerst wil ik een toost uitbrengen op onze vriendschap. Moge deze feestdagen gevuld zijn met lachen, liefde en betekenisvolle momenten die we samen delen. Fijne kerstdagen, mijn vriend!”
 4. “Kerst is als een betoverend sprookje, en onze vriendschap is het mooiste hoofdstuk. Moge dit kerstseizoen je omringen met de warmte van vriendschap en de magie van de feestdagen. Gelukkige kerst, beste vriend!”
 5. “Terwijl de sneeuwvlokken zachtjes neerdalen, herinner ik me de ontelbare kostbare momenten die we hebben gedeeld. Moge deze kerst gevuld zijn met vreugde, vriendschap en een overvloed aan liefde. Cheers op onze vriendschap!”
 6. “Een vriend zoals jij is als een fonkelende ster die mijn leven verlicht. Moge deze kerst net zo stralend zijn als onze vriendschap. Bedankt voor de warmte die je altijd brengt. Fijne kerstdagen, mijn waardevolle vriend!”
 7. “Kerst herinnert ons eraan om liefde en vreugde te verspreiden, en ik ben dankbaar dat ik dit met jou, mijn vriend, kan delen. Moge onze vriendschap nog sterker worden in het nieuwe jaar. Gelukkige kerst en een voorspoedig nieuwjaar!”
 8. “In deze feestelijke tijd van het jaar, wil ik mijn waardering uitspreken voor de waardevolle vriendschap die we delen. Moge kerst je hart verwarmen en je leven verrijken met liefde en vreugde. Fijne kerstdagen, mijn vriend!”
 9. “Kerst is het perfecte moment om te reflecteren op de gaven van het afgelopen jaar, en een van de grootste gaven voor mij is jouw vriendschap. Moge deze kerst gevuld zijn met geluk, lachen en onvergetelijke momenten voor ons samen.”
 10. “Onze vriendschap is als een knus dekentje op een koude winteravond, verwarmend en geruststellend. Moge deze kerst dezelfde warmte en vreugde brengen die jij in mijn leven brengt. Gelukkige kerstdagen, mijn geweldige vriend!”
 11. “In de schittering van de kerstverlichting zie ik de reflectie van de bijzondere momenten die we hebben gedeeld. Moge deze kerst gevuld zijn met nieuwe herinneringen en het versterken van de band die we hebben opgebouwd. Fijne kerst, beste vriend!”
 12. “Kerst is niet alleen een viering, maar een tijd om dankbaar te zijn voor de mensen die ons leven verrijken. Moge deze kerst een weerspiegeling zijn van de vreugde en waardering die ik voel voor onze vriendschap. Bedankt voor alles, mijn vriend!”
 13. “In deze feestelijke periode van het jaar wil ik je bedanken voor de steun, de vreugde en de onvergetelijke avonturen die we samen hebben beleefd. Moge je kerst net zo speciaal zijn als de vriendschap die we delen. Gelukkige kerstdagen, lieve vriend!”
 14. “Kerst is het seizoen van geven en delen, en ik deel mijn dankbaarheid voor de onbetaalbare vriendschap die jij biedt. Moge deze kerst gevuld zijn met genegenheid, warmte en verbondenheid. Fijne kerstdagen, mijn vriend!”
 15. “Net zoals de kerstster leidt tot een betoverend tafereel, leidt onze vriendschap tot kostbare momenten. Moge deze kerst ons meer van die betoverende momenten brengen en onze vriendschap verdiepen. Gelukkige kerstdagen, mijn dierbare vriend!”
 16. “Tijdens deze kerstdagen denk ik met dankbaarheid terug aan alle lachbuien, gedeelde geheimen en de onvoorwaardelijke steun die jij me hebt geboden. Moge deze kerst gevuld zijn met dezelfde warmte en liefde die jij in mijn leven hebt gebracht. Fijne kerst, beste vriend!”
 17. “Onze vriendschap is als een kerstcadeau dat het hele jaar door blijft geven. Moge deze kerst een symbool zijn van de vreugde en zegeningen die we samen hebben gedeeld. Bedankt voor de onvergetelijke momenten, mijn vriend!”
 18. “Kerst is een tijd van samenzijn, en ik ben dankbaar dat ik deze tijd met een geweldige vriend zoals jij mag doorbrengen. Moge deze feestdagen gevuld zijn met vreugde, liefde en talloze mooie herinneringen. Gelukkige kerstdagen, mijn vriend!”
 19. “In de gloed van kaarslicht en de klanken van kerstliedjes wil ik je laten weten hoe waardevol onze vriendschap voor me is. Moge deze kerst je hart vervullen met warmte en je dagen met geluk. Fijne kerstdagen, lieve vriend!”
 20. “Kerst is het perfecte moment om tegen vrienden te zeggen hoeveel ze worden gewaardeerd, en ik waardeer jou, mijn vriend, enorm. Moge deze kerst een voortzetting zijn van al het goede dat onze vriendschap kenmerkt. Gelukkige kerst, mijn waardevolle vriend!”
 21. “Onze vriendschap is als een kerstcadeau dat nooit ophoudt met geven. Moge deze kerst een weerspiegeling zijn van de genegenheid en vreugde die jij in mijn leven hebt gebracht. Bedankt voor de waardevolle momenten, mijn vriend!”

Hierboven zijn de mooiste en liefste kerstwensen en teksten over vriendschap voor u op een rij gezet. Deze teksten kunt u gebruiken als voorbeeld voor een kerstkaartje die u naar een vriend of vriendin gaat sturen. Het gebruik van deze teksten is geheel gratis.

Last updated: dinsdag 28 november 2023

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*