Persoonlijke kerst tekst

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Kerst teksten & Kerstwensen
Alle kerst teksten
Kerstkaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Wat is een kerst zonder een persoonlijke kerst tekst op een kerstkaart? Het is toch geweldig om een leuke kerstkaart te krijgen met een unieke kerst tekst erop? Op deze pagina vind je de leukste persoonlijke teksten voor op een kerstkaartje. Gebruik ze gratis voor op een kaartje. Veel leesplezier toegewenst.

 • Kerstteksten, wensen en spreuken!
 • Kerstkaartjes met voorbeelden
 • Bekijk ook de meest gebruikte teksten voor 2023 - 2024!

MEEST GEKOZEN Greetz kerstteksten >>

Kerst is een tijd van gezellig samen zijn. Lekker eten en drinken. Samen met de familie rond de tafel. Met kerst komen families en vrienden bij elkaar om gezellig te praten en samen een kerstdiner op te eten. Een persoonlijke kerst tekst kan gebruikt worden op een kerstkaartje maar kan ook als leuke spreuk in een gedicht worden geschreven.

Weet jij niet goed wat voor tekst je kunt schrijven in een kaartje? Met behulp van de verschillende voorbeelden kom jij daar vast wel uit.

Persoonlijke kerst tekst voor op een kaartje
Persoonlijke kerst tekst voor op een kaartje

Persoonlijke kerst tekst voor op een kaartje

 • We wensen jullie een fijne kerst en een spetterend nieuw jaar.
  Veel geluk in grote en kleine dingen
  maar bovenal gelukkig met elkaar
 • Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar
  Moge [jaartal] een jaar worden van veel plezier,
  maar ook een jaar van verdraagzaamheid en vrede
 • De uren vliegen voorbij
  Een jaar is verdwenen voor jou en mij
  we wensen elkaar
  prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar
 • Voor heel bijzondere mensen
  deze kaart met fijne wensen
  Een goede gezondheid
  en bergen van geluk
  Voorzien van veel gezelligheid
  een heel jaar aan een stuk
 • Zing samen dit lied
  En kijk naar elkaar:
  Ik wens je een vrolijk kerstfeest
  en een gelukkig nieuwjaar
 • All I want for Christmas is een
  briljant en leerzaam [jaartal] voor iedereen!
  Stille nacht, heilige nacht.
  Een lach, een traan
  Hoe zal het ons vergaan?

Persoonlijke kerstwens

Korte persoonlijke kerst teksten

Er heerst nu zo’n prettige sfeer,
duurde kerst maar 363 dagen meer!

Wij wensen je prachtige, sfeervolle en gezellige kerstdagen

Kerstklokje klingel, klingel maar zacht, dit is de kerst die ik verwacht

Geen getreur want het is Kerstmis, iedereen is blij dus jij hoort er zeker bij

Kerstmis is die magische deken van warmte om je heen, fijne dagen!

Laat het wonder van de kerst je huis verwarmen, fijne kerstdagen!

Persoonlijke kerst tekst

Persoonlijke kerst teksten

Kerstmis is een tijd van vreugde, liefde en samenzijn, en het delen van persoonlijke kerstwensen is een prachtige manier om deze feestelijke geest te verspreiden. Of je nu een kaart schrijft, een bericht verstuurt of een persoonlijk gesprek hebt, hier zijn voorbeeldzinnen voor persoonlijke kerstwensen die je kunt gebruiken om je warme gevoelens en goede wensen over te brengen:

 1. “Moge de magie van Kerstmis je hart vullen met vreugde, je huis met liefde en je leven met licht. Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!”
 2. “In deze feestelijke tijd van het jaar wens ik je warmte in je huis, liefde in je hart en vreugde in je leven. Moge je omringd zijn door dierbaren en genieten van onvergetelijke momenten. Fijne kerstdagen!”
 3. “Kerstmis is de tijd van het jaar om te koesteren wat echt belangrijk is: familie, vrienden en liefde. Moge deze feestdagen gevuld zijn met bijzondere momenten en mooie herinneringen. Een vrolijk kerstfeest!”
 4. “Mogen de komende dagen gevuld zijn met licht, liefde en gelach. Ik hoop dat je omringd bent door degenen van wie je houdt en dat je geniet van de magie van het seizoen. Prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar!”
 5. “Kerstmis herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om liefde te delen en vreugde te verspreiden. Moge je hart verwarmd worden door de liefde van familie en vrienden en moge het nieuwe jaar je brengen wat je wenst. Vrolijk kerstfeest!”
 6. “In deze kerstperiode wil ik je bedanken voor de warmte en vreugde die je in mijn leven brengt. Moge je kerst gevuld zijn met liefde, gelach en gezelligheid. Een gezegend kerstfeest!”
 7. “Terwijl de lichten twinkelen en de kerstliederen klinken, stuur ik je mijn oprechte wensen voor een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar. Mogen al je dromen en wensen uitkomen.”
 8. “Kerstmis is de tijd van het jaar waarin harten samen komen en vreugde wordt gedeeld. Ik hoop dat deze feestdagen gevuld zijn met liefde, warmte en geluk. Fijne kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar!”
 9. “Magie zit in de lucht, en ik hoop dat deze magie je omringt tijdens de kerstdagen. Moge je genieten van de kleine wonderen, de warmte van vriendschap en de vreugde van het seizoen. Prettige kerstdagen!”
 10. “Kerstmis herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om te waarderen wat we hebben en om liefde te delen met de mensen om ons heen. Moge deze kersttijd gevuld zijn met liefdevolle momenten en kostbare herinneringen. Vrolijk kerstfeest!”
 11. “Tijdens deze kerstdagen wil ik je bedanken voor de vreugde die je in mijn leven brengt. Moge je omringd zijn door liefde, warmte en geluk. Prettige kerstdagen en een stralend nieuwjaar!”
 12. “Kerstmis is een tijd van bezinning en waardering voor degenen die ons dierbaar zijn. Ik waardeer je vriendschap en wens je een kerst vol vreugde en een nieuwjaar vol vervulling. Vrolijk kerstfeest!”
 13. “Moge de vreugde van Kerstmis je hart verwarmen en de liefde van familie en vrienden je omringen. Ik wens je een kerst vol betekenisvolle momenten en een nieuwjaar vol kansen. Prettige kerstdagen!”
 14. “Tijdens deze feestelijke tijd van het jaar stuur ik je mijn beste wensen voor een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar. Moge je genieten van de magie van het seizoen en omringd zijn door liefde. Fijne kerstdagen!”
 15. “Kerstmis is het perfecte moment om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar de toekomst. Moge je omringd zijn door liefde, vreugde en positieve energie. Een gezegend kerstfeest en een voorspoedig nieuwjaar!”
 16. “Moge de sterren van kerstavond schijnen met hoop, vrede en liefde. Ik hoop dat je deze feestdagen doorbrengt met degenen die je dierbaar zijn en dat het nieuwe jaar je succes en vreugde brengt. Vrolijk kerstfeest!”
 17. “Kerstmis is de tijd van het jaar waarin harten op hun warmst zijn en vriendelijkheid de overhand heeft. Ik wens je een kerst vol liefde, begrip en vreugde. Prettige kerstdagen en een stralend nieuwjaar!”
 18. “Moge de geest van kerst je inspireren en de vreugde van het seizoen je hart vervullen. Ik wens je een kerst vol magie, warmte en betekenisvolle momenten. Fijne kerstdagen!”
 19. “Kerstmis herinnert ons eraan dat het delen van liefde en vreugde het ware geschenk van het seizoen is. Moge je genieten van deze bijzondere tijd met degenen die je dierbaar zijn. Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!”
 20. “Terwijl de sneeuw zachtjes valt en de lichten fonkelen, stuur ik je mijn oprechte wensen voor een vrolijk kerstfeest en een nieuwjaar vol mogelijkheden. Moge deze dagen gevuld zijn met liefde en warmte. Prettige kerstdagen!”

Hierboven staan de leukste en mooiste persoonlijke kerst teksten. Gebruik deze teksten om een kerstkaart te schrijven. Een unieke kersttekst voor 2023 – 2024, gedicht of spreuk maakt meer indruk op mensen dan een standaard kerst tekst. Alvast een fijne kerst gewenst en een prettige jaarwisseling.

Last updated: dinsdag 28 november 2023

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*